Originally Posted by linux Hoşgeldin, 2-3 yıl tutmayana para kazandırmıyor zaten ahmet patron Dün ve bugün ek alım yaparak maliyeti 9,27’ye düşürdüm. Bu imkanı sağlayanlara teşekkür ederim. Artık bekleme zamanı. Selamlar
Originally Posted by EGEDUK Dün ve bugün ek alım yaparak maliyeti 9,27’ye düşürdüm. Bu imkanı sağlayanlara teşekkür ederim. Artık bekleme zamanı. Selamlar maliyet 9 altı güzel olurdu...
Originally Posted by linux maliyet 9 altı güzel olurdu... Evet. Dün reisin konuşmasını hesap edemedim. Ama kelepir kağıtta 3’e 5’e bakmam.
Originally Posted by linux maliyet 9 altı güzel olurdu... bu günlerde iyice ketumlaştın hiç tiyo vermiyon 4 çeyrek satışları ne alemde topraktan satar belki projeler ceviz...
nasip....
Originally Posted by EGEDUK Bir dilek halkım daha varsa, ilk etapta yılı 25 ve üzeri bir fiyatta kapatmasıdır. [emoji3] Alladinin cosmos cini kabul eder toplumsal olduğu icin )
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir. Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Originally Posted by sakura bu günlerde iyice ketumlaştın hiç tiyo vermiyon 4 çeyrek satışları ne alemde topraktan satar belki projeler ceviz... Satışlar fena değil, otel kısmı güzel . Yeni projeler güzel satacak , ama bilanço kısmında gözükmeyecek tabii …
Originally Posted by linux SatıÅlar fena deÄil, otel kısmı güzel . Yeni projeler güzel satacak , ama bilanço kısmında gözükmeyecek tabii Geçmiş yıllarda temettü dağıttı mı üstadım? Bilançoda gördüğüm kadarıyla geçmiş yıl karlarını firma bünyesinde tutuyor.
Bugünkü faiz artışı ev araç işini zorlar özak kira gelirlerini artıracak işler yapmalı Originally Posted by linux Satışlar fena değil, otel kısmı güzel . Yeni projeler güzel satacak , ama bilanço kısmında gözükmeyecek tabii � SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri