Endeks yükselince satış fırsatı olarak kullanıyor olabilirler mi acaba, hiç normal değil, günlerdir aynı yerde, bu kadar yatırımcı düşmanı, başka şirket var mı acaba, bütün dünyaya ihracat yapıyormuş, şuymuş buymuş hikaye.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
bugün çarpanlar...
4 kat ucuzlamış,
3 kat artmış bir favök var..
fiyat da 3 kat inmiş...,
şişirilmiş fiyat normale gelmiş...aslında hissenin hareketleri düşüşleri çok sağlıklı..
şimdiden tekrar fiyatlama başlıyor...
faaliyet raporu ile örtüşen bir bilanço da var...
grafikteki rakamları takip edelim...
az kaldı
Emeğinize sağlık sn.Gürselbb, yılın ikinci yarısında daha iyi bir performans göstermeli, tekniğin dışında temel anlamda bazı yatırımların bitmesine az bir zaman kaldı, haliyle bir fiyatlama başlamalı artık, son günlerde endeksten çok negatif ayrıştı, buna anlam veremedim.
Kaç gündür endeks fezaya çıktı ama bunlar hala mal veriyor, endeks yeşilken fırsatı hiç kaçırmıyorlar.
Şahsen 2026'ye kadar beklemeyi düşünerek aldım, büyük hayalkırıklığı olsa da devam ediyorum, ha o zamana kadar oldu oldu, olmadı zarara kara bakmadan helalleşmeden çıkarım, pahalı bir tecrübe olur, aç gözlüler daha çok kazansın bakalım.
14 üstü kapatırsa ivmelenebilir, yarını da belki sn. Gürsel'in rakamlarını hedef yapar, bugün de yüksek kapat be.
Yer İmleri