Sayfa 510/682 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,824
    Bütün gün 2.21-2.22 arası baskılamanın amacı bence yüksek maliyetlilerin sıkılmasını sağlamak ve böylece yıldırmak gibi..
    2 TL den de aşağı bırakmıyorlar çünkü yukardan maliyetlilerin ek alımlar yapmasını da istemiyor. Satın çektirin gidin der gibiler..Orta uzun vade kazanclı olabilir ama kısa vade çok sıkıcı seanslara gebe gibi..

2. Galip bence bu kadar uzun süre favori kağıdını ezdirmez,satan sattı zaten toparlar götürür...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

3. Galip, bedelliden önce hisseyi bir güZel götürdü. Pazarlayarak. Taaa 8 tl lere. 1,5 liralık hisseyi 8 tlye sattı. Kendisine güZel bir nakit yarattı. Sonrasında hisseyi aşağı bastı. Elinde nakidi var (8 tl den geçirdiği para). Herhangi bir alım yapmasa bile. şirketin yüzde 35 i onda. O yüzden almasına gerek olmayabilir. Elindeki nakdi, halihazırda avturdaki payları oranında bedelli sermaye artırımında kullanabilir. Böylece avturun sermayesi 90 milyona çıkar, galipin de tüm bu işlemlerle ilgili olarak cebinden ekstradan 5 kuruş para çıkmaz (8 liraya kyye geçirerek nakit kazandı zaten, bedelli de bunu kullanır). Böylece payları seyrelmez.

Öte yandan, 8 liraya götürürlen kazandığı tutar yüksek olduğundan, belki dip olarak gördüğü bu civarlardan alım yapabilir ve şirketteki payını artırabilir. Ancak böyle yapsa bile, bedelliden dolayı cebinden 5 kuruş para çıkamayacak şekilde bunu gerçekleştircektir. Yani alım yaptığı her hisse başına 0.37 tl (bugünkü kap bildiriminde yazıyor) de bedelli sermaye artırım tutarı ayırması gerekecek.

Tüm bunlar ışığında, umarım galip alım yapar. Yapmazsa bu tahtayı başka bir ensesi kalın gelir çizer. Bedelliye de katılır. Hayatına devam eder. Ancak böyle olacağını zannetmiyorum. Galipin burası tamam dediği yerden alıma geçmesini umduğum ve planladığım için bu kağıda yeni ve yüklü girdim. Umarım yüksek maliyetli paydaşlar bir nebze canını kurtarabilirler kv de

Sent from my iPhone using hisse.net

4.  Alıntı Originally Posted by tonyforza Yazıyı Oku
    Galip, bedelliden önce hisseyi bir güZel götürdü. Pazarlayarak. Taaa 8 tl lere. 1,5 liralık hisseyi 8 tlye sattı. Kendisine güZel bir nakit yarattı. Sonrasında hisseyi aşağı bastı. Elinde nakidi var (8 tl den geçirdiği para). Herhangi bir alım yapmasa bile. şirketin yüzde 35 i onda. O yüzden almasına gerek olmayabilir. Elindeki nakdi, halihazırda avturdaki payları oranında bedelli sermaye artırımında kullanabilir. Böylece avturun sermayesi 90 milyona çıkar, galipin de tüm bu işlemlerle ilgili olarak cebinden ekstradan 5 kuruş para çıkmaz (8 liraya kyye geçirerek nakit kazandı zaten, bedelli de bunu kullanır). Böylece payları seyrelmez.

Öte yandan, 8 liraya götürürlen kazandığı tutar yüksek olduğundan, belki dip olarak gördüğü bu civarlardan alım yapabilir ve şirketteki payını artırabilir. Ancak böyle yapsa bile, bedelliden dolayı cebinden 5 kuruş para çıkamayacak şekilde bunu gerçekleştircektir. Yani alım yaptığı her hisse başına 0.37 tl (bugünkü kap bildiriminde yazıyor) de bedelli sermaye artırım tutarı ayırması gerekecek.

Tüm bunlar ışığında, umarım galip alım yapar. Yapmazsa bu tahtayı başka bir ensesi kalın gelir çizer. Bedelliye de katılır. Hayatına devam eder. Ancak böyle olacağını zannetmiyorum. Galipin burası tamam dediği yerden alıma geçmesini umduğum ve planladığım için bu kağıda yeni ve yüklü girdim. Umarım yüksek maliyetli paydaşlar bir nebze canını kurtarabilirler kv de

Sent from my iPhone using hisse.net
    Yanlış 1.5 tl lik hisseyi 8 tl ye getirdi ok. Ama kusura bakmada 6 ay bu hisse 7 ile 8 arası gidip geldi hangi akıllı o hissede kalır hissenin düşeceği zaten bağıra bağıra kendini belli ediyordu. Bana göre galip in maliyeti de az değil bu işten çokta kâr etmedi. Zaten milletin maliyeti genel olarak 3-4 tl 7-8 maliyeti olan duymadım ben. Varsada işi bilmeyen saf KY dir oda ders olur onlara borsada .

Sent from my SM-N910C using Android mobile app

5. Bedelliden sonra lotlar iki katına çıktığı için kağıdın tekrar 8 li rakamları görmesi mümkün mü bir iki yıl icinde

6.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Yanlış 1.5 tl lik hisseyi 8 tl ye getirdi ok. Ama kusura bakmada 6 ay bu hisse 7 ile 8 arası gidip geldi hangi akıllı o hissede kalır hissenin düşeceği zaten bağıra bağıra kendini belli ediyordu. Bana göre galip in maliyeti de az değil bu işten çokta kâr etmedi. Zaten milletin maliyeti genel olarak 3-4 tl 7-8 maliyeti olan duymadım ben. Varsada işi bilmeyen saf KY dir oda ders olur onlara borsada .

Sent from my SM-N910C using Android mobile app
    Cebine katılıyorum 7 lerde 8 lere çıkarırken mutlaka bu seviyelerden alim yapmış olması gerekir. Çoğunuda o günlerdeki tabandan sattı. Bedelli olmasaydı bu kadar hızlı mal bosaltirmiydi yada 7 lerde gezinir dururmuydu bilemiyorum.

7. Dün oyak aldı son saniye şimdş 21 den veriyor flip capital baskılıyor şans yok ki 85 ten aldıgım eukyo 86 dan sattıgım kagıt şimdi 1.57 olmuş gelde isyan etme

8.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Malı dağıtan adam 2.20 ye niye mal vermedi peki yazdık yüklü. Dağıtacağı kadar dağıttı valla .bundan sonra toplar ancak dostum. Verirsede alırız sıkıntı yok.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Cebi bey gözünüz aydın, 2.20'ye bugün veriyor.

Sayfa 510/682 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •