Sayfa 510/513 İlkİlk ... 10410460500508509510511512 ... SonSon
Arama sonucu : 4098 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

İş yatırım 582.000 lot cıvarı alımda...
    Muhtemelen Geri alım yapıyor bugün alark..

Hisseye 10-12 milyon lotluk (1 milyar TL ) yeni net alıcı gelse belki hisse istikrar bulabilir diye düşünmekteyim...
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

2. Bu kadar geri adım olmasaydı hisse şu an hangi fiyatta olacaktı düşünmeden edemiyor insan... Pd/dd 0.57 , yatırımlar devam... Fiyatlama nasıl bu kadar kötü olabilir...

Patron 1,5 sene evvel 120 liradan sattı, o parayı ibadet olursa şu an 240 oldu, sattığı her 1 lot için 3 lot geri alabilir şu fiyattan... Demekki doğrusu satmakmis o zaman.

FCP-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20.03.2025 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirketimizce 28.05.2025 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 83,20 TL - 82,25 TL (ağırlıklı ortalama 82,71 TL) fiyat aralığından toplam 600.000 TL nominal değerli ALARK payları geri alınmıştır.
    Bu işlemle birlikte Şirketimizin sahip olduğu ALARK paylarının toplam nominal tutarı 22.344.567 TL'ye ulaşmış olup bu payların sermayeye oranı % 5,137'dir.

Kamuoyuna duyurulur.

4. Normalde aldikca artması gerekirken bizde işler tam tersi. Bakalım 32 milyon geri alim olana kadar daha neler yaşayacağız.

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    İş yatırım 582.000 lot cıvarı alımda...
    Muhtemelen Geri alım yapıyor bugün alark..

Hisseye 10-12 milyon lotluk (1 milyar TL ) yeni net alıcı gelse belki hisse istikrar bulabilir diye düşünmekteyim...
     Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20.03.2025 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirketimizce 28.05.2025 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 83,20 TL - 82,25 TL (ağırlıklı ortalama 82,71 TL) fiyat aralığından toplam 600.000 TL nominal değerli ALARK payları geri alınmıştır.
    Bu işlemle birlikte Şirketimizin sahip olduğu ALARK paylarının toplam nominal tutarı 22.344.567 TL'ye ulaşmış olup bu payların sermayeye oranı % 5,137'dir.

Kamuoyuna duyurulur.
    Tahminler tuttu.....
    Var bir hisse bolluğu....
    2,11 dolardan işlem görüyor.
    Sıkı alıcı/la gelip 25 milyon dolar bağlasa/lar hisseye...
    Görür günlerini buralardan satanlar.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,979
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Tahminler tuttu.....
    Var bir hisse bolluğu....
    2,11 dolardan işlem görüyor.
    Sıkı alıcı/la gelip 25 milyon dolar bağlasa/lar hisseye...
    Görür günlerini buralardan satanlar.
    şimdi küçük yatırımcı yok... olsa da zevzek ve müptezellerin peşine takılmış gidiyorlar. mesela dün bir floodda 3 senedir bir domates üretemediler gibi bazı şeyler yazıyorlardı ve büyük müptezel fişekliyordu...adamlar yatırım yapmayı bırak bilmeyi okuma yazma özürlüler...

ülkede faizlerden dolayı parası olan kişiler faizdeler, katılımcılar katılımda... ama hisse senedi ile ilgilenen ve ben bilanço okuyabilirim diyen insan sayısı neredeyse yok... analistlerin büyük çoğunluğu ki büyük para gelecekse analiste soracaktır, maalesef başka malları pazarlamakla meşguller. hoş son dönemlerde bir yapay zeka analistleri çıktı ki sağda solda yazılanları derlediği için sanırım en garabetlerden birisi olmaya aday olacaktır...

kendi adıma bakıyorum mesela TÜMOSAN müthiş bir kar açıkladı. 2 tavan artı yükselmelere geçti... kar nereden geliyor bilen yok. yatırım faaliyetlerinden gelir imiş. muhtemelen muhasebeleştirme işi yapıldığında gelir olarak yansıyıp vergi ödeniyor. şirkete giren nakit var mı bilmem ( yanılıyorsam düzeltin, muhasebe bilmediğim için özel sektöre geçmemiş bir insanım).

gerçekten piyasada kim kime dum duma ve herkes acaba neye yatırım yapıyorum demekten çok aldığımı daha fazlaya satabilir miyim derdinde... bir mal var ise bu mal pazarda işlem görüyor ise tamam kesin alıcı çıkıyor. aslı yok yaylasında 1500 koyunum var benim hikayesi bile bitcoinden daha güvenli bence. ama bu sanal alemde arsa- dükkan pazarlamaları falan da yapılmıştı. ileride çok değerlenecek diye sahi ne oldu onlar...

buralarda ALARKa yatırım gelmez. eğer idare kendi hissesine sahip çıkarsa ne ala ama çıkmazsa işler zor. sn ekserjiye katılıyorum bunlar bunca alım yaparken hisseyi nasıl düşürmeyi becerebiliyorlar merak etmemek mümkün değil... bir b planı yapın ve devam edin bu borsadan önümüzdeki dönemde ekmek çıksa bile bize ancak fırıncının küreği ile dayak yemek düşer...

7. İstese yarın veya Cuma günü şu anki mevcut alım programını tamamlayabilir. 13050000 lot olmasina 1255433 lot kaldı. Bakalım bitince yeni bir alım programı başlatacaklar mı?

TÜMOSAN
    kisa vadeli borcu 3,8 milyar.
    Ilk çeyrek 1,5 milyar cirosu var.
    Muhasebe değerleme gereği 6 küsür milyar kâr açıklamış.

Yeni şafak gazetelerinde mehmet şimşeğe esip yağiyorlar.
    Beleş kredi çağlarını özlemişler.
    Nuri Albayrak yanlış yolda.
    Hükumetin bütçe açığını önleyecek çareler tavsiye etse daha hayırlı iş yapar.
    Enflasyon azalır.
    MB de faizi indirebilir.

Sayfa 510/513 İlkİlk ... 10410460500508509510511512 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •