Artan

57,60 9.92 11:41
390,50 9.69 09:55
32,66 8.5 11:42
21,56 8.07 11:42
50,40 6.78 11:42
Artan Hisseler

Azalan

77,90 -9.99 11:41
9,96 -9.95 11:42
21,96 -7.65 11:39
12,11 -6.85 11:42
5,39 -6.42 11:42
Azalan Hisseler

İşlem

4.708.156.689,93 11:42
3.501.059.878,25 11:42
2.524.763.141,25 11:42
1.869.888.436,30 11:42
1.722.864.219,70 11:42
Tüm Hisseler
Sayfa 511/696 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...a-bak-1785751/

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...a-bak-1785751/

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    İnternette islam devrimi öncesi İran'ına ait fotoğraflar dolaşır... Gerek halkın gerekse Şah'ın ailesinin...
    Eğer saltanat kaldırılmasa idi o resimdekilerden farkı olmazdı TR'nin.
    Kimse de ne oluyor demezdi.
    Bence cumhuriyetin ilk yıllarında benimsenen yaşam biçimi halka biraz zorla dayatıldığı için halk daha çok tepki olarak bunlara sahip çıkmış...

Buna en yakın örnek sanırım üniversitelerde vs başörtüsü yasağı varkenki ile serbest hale geldikten sonraki tesettürlü bayanların hal ve davranışları arasındaki fark örnektir.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Osmanlı hanedanı kadınlarını gördünüzmü?
    Hiçbirinin kafasında rahibe türbanı var mı?
    Başını bağla, benim annem de bağlardı ama bunlar gibi değil...

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Osmanlı hanedanı kadınlarını gördünüzmü?

Bu bakış açısı bence yanlış işte bu yüzden reco bu ayrımcı ve aşagılayıcı bakış açısı yüzünden bugünlere geldi. Yılmaz özdil gibi yazarlar bunu hala anlayamadılar halada kendilerini formatlayamadılar ...........
    Göz olanı akıl olacagı görür..

Osmanlı hanedanı kadınlarını gördünüzmü?

TR'de sol/ Kemalist olduğunu iddia eden kesimin en büyük sorunu bu.
    Bir taraftan "özgürlük" lafını ağzından düşürmez diğer taraftan herşeye müdahil olmaya, insanları kontrol etmeye çalışır.
    Bırakın kardeşim isteyen istediği gibi giyinsin.
    Biri birinin başörtüsüne takar, diğeri onun mini eteğine...
    Biri "benim annen de başını örterdi ama bunlar gibi dediği" zaman diğerinin de "benim kızım da mini etek giyiyor ama bunlar gibi değil" deme hakkı doğuyor.

Bırakın insanlar istediği gibi giyinsin, istediği gibi kızlı erkekli yaşasın, istediği gibi inancını, fikrini başkalarına anlatsın. Burda tek kriter "şiddet, başkasına veya kendisine zarar verme durumu var mı yok mu" olmalı.

Laik devlet insanlara belli bir inancı yaşayışı dayatmaz.
    Bu noktadan ben başörtüsü yasağına da karşıydım, diyanet işleri başkanlığı diye bir kurum olmasına da karşıyım.

6.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    TR'de sol/ Kemalist olduğunu iddia eden kesimin en büyük sorunu bu.
    Bir taraftan "özgürlük" lafını ağzından düşürmez diğer taraftan herşeye müdahil olmaya, insanları kontrol etmeye çalışır.
    Bırakın kardeşim isteyen istediği gibi giyinsin.
    Biri birinin başörtüsüne takar, diğeri onun mini eteğine...
    Biri "benim annen de başını örterdi ama bunlar gibi dediği" zaman diğerinin de "benim kızım da mini etek giyiyor ama bunlar gibi değil" deme hakkı doğuyor.

Bırakın insanlar istediği gibi giyinsin, istediği gibi kızlı erkekli yaşasın, istediği gibi inancını, fikrini başkalarına anlatsın. Burda tek kriter "şiddet, başkasına veya kendisine zarar verme durumu var mı yok mu" olmalı.

Laik devlet insanlara belli bir inancı yaşayışı dayatmaz.
    Bu noktadan ben başörtüsü yasağına da karşıydım, diyanet işleri başkanlığı diye bir kurum olmasına da karşıyım.

Giyim kuşamını siyasete bulaştıranlara sözüm.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    sn.indianın 17 nisan sonrasına ilişkin mükemmel durum değerlendirmesinin üzerine daha fazla yorumda bulunmak artık abes olacak sanırım

millet iradesine saygı adına huzurlu bir seçim ortamında memleket millet adına en hayırlı sonucu diliyorum. kazanan millet olsun türkiye olsun, koltuklar gelip geçici, ancak seçimle gelen daima seçimle gitmelidir bu da çok önemli !

pazar günü kazasız belasız asayiş içinde bir seçim olmasını diliyorum. konu siyaset olduğunda tansiyonun yükseldiği bir ortam oluşuyor karşılıklı polemikler suçlamalar tahrikler oluyor, bu kaçınılmaz, sanal ortamda bu işler biraz daha rahat oluyor bazen deşarj ortamı olarak görülüyor.

gönül kıran değil gönül yapan olalım. artık seçim sonrasına kadar siyasi bir yorumda bulunmayacağım tüm görüşlere saygı adına müsaadenizi isteyeceğim

allah ömür verirse 16 nisanda daha güzel bir türkiyeye uyanmak bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak en büyük temennim.

saygılarımla
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

8. Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Sayfa 511/696 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •