Sayfa 512/985 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,089 - 4,096 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Sn çırak ne yazdığınızı anlamak için decoder lazım , hiç bir şey anlamadım şahsen...

2.  Alıntı Originally Posted by ibacc Yazıyı Oku
    Sn çırak ne yazdığınızı anlamak için decoder lazım , hiç bir şey anlamadım şahsen...
    Haberin geldiği 23 mayıs günü emeklilik fonları 4 milyon lota yakın satış yaptı 1.60 dan onu diyor sanırım.

3.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Haberin geldiği 23 mayıs günü emeklilik fonları 4 milyon lota yakın satış yaptı 1.60 dan onu diyor sanırım.
    Onu bizde biliyoruz da cok gizli bir bilgiymis gibi şifreli konuşma da ne oluyor. Şöyle kendini gizemli, çok şey biliyormuş gibi lanse edenlere tilk oluyorum bende.
    Ayrıca bu hissede sadece emeklilik fonları mı var.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. arkadaşlar burada kimse takasa bakmazmı merak etmezmi 1.6 ortalamayla kimin sattıgını ne şifresi ertesi gün taban oldu kagıt takasa bakmadan olurmu arkadaşlar şimdi pazartesi takası onemli oranın ortalaması 1.3 takribi dmir oren 1.5 uzeri ortalamayla kagatın yüzde 60 şından fazlası elinde gözüken

5. Sonuca gelin tüpçü daha ne kadar düşürecek bu hisseyi bir sene burdayım. Battığı kadar battım. Önerisi olan var mı? Ytd

6. arkadaş takasları kim kaybetmiş de biz bulalım.
    emeklilik fonlarını takip ediyorum haftalardır. onların çıktığını görsem anında ben de çıkardım.
    emeklilik fonlarının takip edilmesi gerektiğini eski mesajlarımdan da görebilirsin.
    velhasıl al satlardan en son haberimiz oluyor😐

7. Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

8.  Alıntı Originally Posted by malatya2344 Yazıyı Oku
    Sonuca gelin tüpçü daha ne kadar düşürecek bu hisseyi bir sene burdayım. Battığı kadar battım. Önerisi olan var mı? Ytd
    1 ay daha dayansan yeter. Spk muafiyet başvurusunu kanunlar varsa reddecektir. Bugün kur aşağı gelmezse 1.70 'den gelirse de en az 1.61 'den verirsin ahlaksız tüpçüye.

Sayfa 512/985 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •