10.65ten kim kac kisi girebildi. O rakamin referans alinmasi yaniltici olur. Girisler 12.50de başladı M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10.65ten kim kac kisi girebildi. O rakamin referans alinmasi yaniltici olur. Girisler 12.50de başladı M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaman zaman bazı arkadaşlar döviz ile alınabilen fon var mı diye soruyorlardı; evet var. örneğin GPC fon. Bu fon hem TL ile hem de USD ile alınabiliyor. Yani fonu dolar ile alıyorsunz satarken de dolar bazında para hesabınıza geçiyor. Yalnız bunlar serbest fon. Bir de tefaş da TL bazlı olanın grafiği var. USD bazlı grafik yok. Takip etmek biraz zor olabilir. Hiç portföyünde bu tip fon olan arkadaş var mı? Varsa takibi nasıl yapıyorlar.i
Kubilay Ozalp farki denilenebilir saniyorum.
Cogu yatirimci KKM ye yoneldi. Belki bu yuzden yatirimci yigilmiyordur fona
Biz fon yatirimcilari olarak KKM yi gecebildik mi acaba ? Sahsen benim portfoy gecemedi KKM yi. Onumuzdeki aylari bekliyoruz umutla
Cok dogru sn myfinans. Sirf bu yuzden tarim emtia ve enerji emtia fonlarindan bile cikis yapmayi dusunuyorum. Portfoyun %35 civari bunlar neredeyseGenel olarak Tematik fonlarda ruzgari arkamiza alinca iyi ama tersten esince alabora oluyoruz. Ruzgarlarda tersten esmeye devam edecek gibi gozukuyor.
Borsaya yerli ilgisi artarken kredili işlemlerde de patlama yaşandı. 2019’da 2.8 milyar TL olan kredili işlemler 13.7 milyar TL’ye yükseldi
kredili hisse senedi alım işlemlerinde de yüzde 390'a varan artışla patlama görüldü.
SÖZCÜ GAZETESİ
---------------------------
Borsa da ağaların en önemli hedeflerinden birisi de bu kredili işlemleri patlatmaktır
Bunu nasıl yaparlar ? küçük yatırımcıların çoğunluğu endeksin yükseleceğine inandığı zamanlarda ,endekse öyle bir çakarlar ki
kredili işlem yapan kişi zararına satıp faiz borcunu ödemezse , aracı kurumlar en düşük fiyattan hissesini satar ve parasını alır
Sonuç olarak kredili işlemler pek çok kişinin ocağına incir ağacı diker
Sayın Germiyan buna örnek borsa da Perşembe ve cuma satışlarıdır. Çok fena kitlediler.
Fonun kendi sitesinden takip edilebiliyor
Yer İmleri