Sayfa 512/1005 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,089 - 4,096 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Erdoğan kazanırsa borsa yükselebilir. Ama ısctr taban olur. Ben ilk tarafı borsa için değil usctr için dedim kcholde bu gruba uyar
    Isctr pozitif ayrıştığı kısmı geri verir bir süre, sonra xbankla paralel devamke...

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Erdoğan kazanırsa borsa yükselebilir. Ama ısctr taban olur. Ben ilk tarafı borsa için değil usctr için dedim kcholde bu gruba uyar
    Erdoğan alırsa İsctr önceliğinde bankaların ve koç holdingin içinden geçerler. Zaten bunların haricinde diğer hisselerde yükselme olmadığı için sıkıntı olmaz. Onları alırlar..

Cuma MC saati sonrası hareket bence seçim sonucunu belli edecek...

3.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Dövizde bugünden itibaren yeni bir ivlenme çıkışı yüksek ihtimal gözüküyor.
    Harem ve Altın kaynakın en iyi alışları 20.50 üzerinde artık.
    Cuma akşamı 21 liraya temas etmek süpriz olmaz.
    https://www.altinkaynak.com/canli-kurlar/
    https://www.haremaltin.com/
    Harem altın dolar satışı 21.01 e çıkarmış.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Erdoğan alırsa İsctr önceliğinde bankaların ve koç holdingin içinden geçerler. Zaten bunların haricinde diğer hisselerde yükselme olmadığı için sıkıntı olmaz. Onları alırlar..

Cuma MC saati sonrası hareket bence seçim sonucunu belli edecek...
    Koç daha çok tokat yiyebilir, tl bazlı zirvesinde zaten... Öyle ekstra bir ucuzluğuda yok Isctr gibi...
    Isctr de dayak sınırlı olur çünkü zaten çok ucuz...

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Isctr pozitif ayrıştığı kısmı geri verir bir süre, sonra xbankla paralel devamke...
    Son 3 günde 10.65 den buraya yaklaşık 2 tavanı var
    Diğerlerinin toplasan 1 tavanı var
    Bir taban oradan
    2 tabanda mevcut iktidarın ısctr tavrından gelir. Diğer bankalarda mevcut hükümet kazanırsa bankacılık uygulamaları ve baskıları süreceği varsayımından 2 tabanda tüm bankalar
    Yetmez mi
    bir halt olacağı yok.

6. Büyük derbi cuma günü olur bence ptesi seçim sonucu riskini göze alan parayı basar borsaya, riski almak istemeyen satar, ne de olsa ruhumuzda kumar tutkusu mevcut
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Koç daha çok tokat yiyebilir, tl bazlı zirvesinde zaten... Öyle ekstra bir ucuzluğuda yok Isctr gibi...
    Isctr de dayak sınırlı olur çünkü zaten çok ucuz...
    Evet , İlaveten perşembe , cuma da daha yukarı alabilirler...Açıkcası Koç holding bu endeks seviyesinde bence fazla primli.. Şişirildi. Diğer şirketlerden çok ayrıştı.

Vadeli de bu kağıtlara poz açıp, pazartesiye de pozda giren delikanlıların sadece elinden öperim

8. Hükümet kchol e düşman algısı devam mı? 2002 de de vardı 2013 de de vardı hala çalışıyor mu bu algı ya? Hükümet değişirse her yer çökerken birtek kchol ile işc mi yükselecek şimdi ?

Sayfa 512/1005 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •