Sayfa 513/948 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Iki kelam da ben edeyim.Ben anamın yuduğuyla duruyorum. Anadoluyum, kimsenin cebindeki parayla işim olmadı. Ben kendi cebimdekine baktım. kimseyede kandırıp şunu Al şunu sat deyip Dalavere ile onun cebinde kini dolaylı yoldan almadım.Burada Yeri geliyor 50 100 200 kişi oluyor. Kimse kimseyi tanımıyor Türkiye'nin neresinden ya da yurt dışından ama insanları yazdıklarıyla kandıranlar varsa Sırf başkasının cebindeki ne gözünü dikiyorlar sa Allah belasını versin.Bu kim olursa olsun. Devir Kurt ile avlanan, çakal ile plan yapan sonra da koyunun evine gidip yas tutanların devri olmuş.yazık

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

2.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    hacam şu alnı secdeye yakını bir kenara bırak. benim bir kaynım var geçenlerde cami cemaatı adamı camiden kovdu bir daha bu camiye gelme demişler. adam önüne geleni dolandırıyor ve dini de yaptıgına alet ediyor. fetocuların da alnı secdeye yakın ama para nerede, fetocular oradalar. herkes yaptıgından sorumludur. kimse onların bu davranışını islama fatura etmesin
    Sn.emekli ironi olarak yazdım. Yoksa hepimiz Müslümanız Elhamdülillah

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Belki çok zamanım yok günlük takip etmek için ,... maliyetim 2.40-2.50 arasında takibime izci sayesinde girdi, şunu da ilave etmeden geçemeyeceğim al sat yapabilen becerebilene helal olsun... , burada bir kaç kişi dışında başkasına sözü ile hareket etmeyin, onlarda bu forumun kıdemlileri..., al-sat yapmayı beceremiyorsam kafamı yormam... ancak kendimce eksikliğim almayı öğrendik ancak satmayı öğrenemedim,..sözün bu hissede bekleyebilen para kazandırır ...aksamdan sabaha hiçbir zaman para kazanamadım...her şeyden önce iyi bir şekilde ky olarak teknik analiz öğrenmemiz lazım... ytd...

4. Bende uzun süredir takipteyim bugün sabah halkyatırım cep mobil ve internet sitesi çalışmıyordu. hafta başında da aynı naneliği yaptılar , bende sinirlendim halkyatırımı kapamak için bütün portföyü açığa satış yaptım.takaslarda halk yatırım çıkışının sebebi bu. Yatırım finansı bilemem o esas oğlan olabilir.

Alıntı Originally Posted by wishwind Yazıyı Oku
    ızcı dayı

malı satmış olabılır
    eskı borsacılar ıcın bır kural vardır

malı sattılar ıse sayfasında yanı buraya gelıb yazmazlar

kımseyı etkilememek ıcın veya etkı altında bırakmamak ıcın ben malı boşattltım diyemezler

yatıtım tavsıyesı degıldır
    Ya kardeşim izciyi tanımadığın belli...gelmiş burada senaryo yazıyorsun...bu topikde birkaç günden beri seviye çok düştü...hissenin düşüşünü bile bu hisseye bilgi anlamında en çok katkıda bulunan kişilere yükleyenler türedi...izci yazmamakta yerden göğe haklı...hissenette izci kalitesinde kişilerin sayısı maalesef bir elin beş parmağını geçmez...kıymetini bilin...boş boş yazılar yazmayın...hiçbirşey yapamıyorsan sessizce otur...

6.  Alıntı Originally Posted by alpaslan Yazıyı Oku
    Belki çok zamanım yok günlük takip etmek için ,... maliyetim 2.40-2.50 arasında takibime izci sayesinde girdi, şunu da ilave etmeden geçemeyeceğim al sat yapabilen becerebilene helal olsun... , burada bir kaç kişi dışında başkasına sözü ile hareket etmeyin, onlarda bu forumun kıdemlileri..., al-sat yapmayı beceremiyorsam kafamı yormam... ancak kendimce eksikliğim almayı öğrendik ancak satmayı öğrenemedim,..sözün bu hissede bekleyebilen para kazandırır ...aksamdan sabaha hiçbir zaman para kazanamadım...her şeyden önce iyi bir şekilde ky olarak teknik analiz öğrenmemiz lazım... ytd...
    Sn alpaslan;
    "iyi bir ky olmak için teknik öğrenmeden önce yukarıda neyi yanlış yapmakta olduğunuzu anlamakla başlayabilirsiniz"

7. benim kendi tahminim ve beklentilerim . asla al sat tut tavsiye ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. arkadaşlar ben sadece trade yaptım adı üstünde her an tekrardan alınabilecek bir satıştır trade...yoksa biz hisseyi kötülemiyoruz...yaklaşık bir aydır elimdeydi ilk defa trade yaptım ama topikte kıyamet koptu..beni eleştiren arkadaşlara lütfen kendileri son bir ayda kaç defa trade yaptıklarını açıklarlar ise sevinirim...

değer verdiğim hisseler arasında bazen gidip geliyorum yakın zamanda banvitten çıkınca da orda da öyle oldu ama aradan bir süre geçtikten sonra tekrardan sermayenin yarısı ile aldık...tradede de normalde çok da başarılı değilim ,silverline beni yarıyolda bırakıp yukarılara da kaçabilir...eğer başarılı olursam tekrardan almayı düşünüyorum..

normalde kimsenin burda alıp sattığını açıklama zorunluluğu yok ki gördüğüm kadarıyla bir çok kişi de satıp çıkmış ama ben şefaf olmamın gereği olarak kendimi mecbur hissediyorum...dürüstlük benim prensibimdir...geçen günlerde herkes keko sattı deyince ben ortaya çıkıp satmadığımı söyledim ...ama perşembe günü trade amacı ile sattım...geçmişte kilergyoyu kalıcı olarak terk ettiğimde satıyorum ve bir daha da almayacağım demiştim...silverde böyle bir şey yok...sadece trade yaptım diyorum..

ha kötü niyetli olsam ve hissenin düşmesini istesem perşembe günü seans içinde hem de hisseyi kötüleye kötüleye sattığımı söyler ve sonra gerektiğinde aşağıdan yerine koyardım...görüldüğü üzere kimse panik olmasın diye cuma seans kapandıktan sonra söyledim...sattığımı da dün sadece knox dostum biliyordu...dünkü düşüşlerin benim ile alakası yok...kim aldı kim sattı onu da bilmiyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 513/948 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •