Sayfa 513/1000 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. son 10 gündür 1550-1700 vaka sayısında takılı giden bir ülkede fazla acele etmesinler. 0 landı denilen wuhan da bile yeniden görülmüş. Hele işyerlerini açıpta, istanbul da toplu taşımayı yarım halde çalıştırmak baya sıkıntı doğuracak.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Almanya dahi 6 ay daha böyle sürerse şirketlerin yarısı dayanamaz demiş. Trump 'un çok kazanıp ekonomik sistemi bozmakla suçladığı Almanya .

Artık kabul etmek lazım. Sürü bağışıklığından gideceğiz. Aç kalacağız ya da öleceğiz değil. İkisi de olacak . İkinci salgın başlarsa aramızdan birini seçer onu yeriz.

Her şeyde iktidarı suçlamaya hakkımız var , dümen onlar da ama halk da hesapsız yaşamanın diyetini ödeyecek. Olmayan parayı yemenin , boşvermişliğin, umursamazlığın faturasını ödeyecek.

5 maaşıyla aypon alan Kamil , 3 maaşıyla parfüm alan Kezban ve hepimiz.

Açık açık sürü bağışıklığı diyemiyorlar, az yardımcı olun adamlara. Avm de açılacak hava yolları da .

3. Aslında bahçedeki kaplumbağalar gibi olmak istiyorum

20 yıldır aynı yerde takılıyor .

Kaç tane kedi köpek rahmetli oldu bunlar hala dipçik gibi turp gibi

Dünya yansa umurlarında değil kendi hallerinde takılıyorlar hep .

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Çamaşır suyu veya alkollen dezenfekte ederiz.

Eğer bir işçinin ürettiği maskedeki virüs, nakliye süresinde de gebermiyorsa zaten tuttuk demektir, uzatmanın anlamı yok "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhu ve resuluh''
    ..
    tamamlasaydın bari.
    Son düzenleme : kitapci34; 10-05-2020 saat: 20:48.

5. aman üşenip de kopyala yapıştırları kontrol etmeden göndermeyin mazaallah sonra.....

6.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    aman üşenip de kopyala yapıştıları kontrol etmeden göndermeyin mazaallah sonra.....
    Carpilirlar dimi..

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    tamamlasaydın bari.
    Ben seni şimdi gönderi tahrifatından şikayet etsem, sanki biz kelime-i şehadet bilmiyoruz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben seni şimdi gönderi tahrifatından şikayet etsem, sanki biz kelime-i şehadet bilmiyoruz.
    benden ala bildiğinden eminim.

Sayfa 513/1000 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •