Originally Posted by
meesut
Benim de böyle yüksekten konuşanları çok iyi tanıyanlardanım.

Bu kadar paranız var ve onbinde birler bile önemli noktadaysa zaten Nkolay'da PPF'de işiniz olmaz. Gider özel bankacılık hizmeti alırsınız, size NKolay'ın da üzerinde faiz verirler. Biz de burda minik portföylerimizle mutlu olmaya devam ederiz.
Bunu söylerken ki amacım yüksekten konuşmak, ukalalık yapmak demek değildi. Aksine %2 %3 için fırsat kovalamayı aşağılayan ukalaca yapılmış birçok paylaşım görüyorum forumda. Amacım bu ufak farklar tasarrufunuz büyük olunca ne kadar çok getirisi olduğunu göstermekte. Ayrıca 2 milyon TL çok büyük bir para değil insanlar 1 milyon TL lik evler için sıraya giriyor kendini ömür boyu bankalara borçlu hale getiriyor... Ben aksine 10 bin TL bile çok değerlidir demek istedim ama herkes içindeki duygular ne ise o şekilde anlar ona bir şey diyemem. Özel bankacılık konusuna gelirsek o bankacılar abi piyasa ne olur diye bana soruyorsa kusura bakmayın ama onlara birikimlerimin tamamını emanet edemem. Kendi portföyümü kendim yönetmeliyim.. Şimdi siz bunu da ukalaca anlayacaksınız varsın olsun öyle anlayın.. Sonuç olarak en önemli şey riskleri yayarak yönetmek, yumurtaları aynı sepete koymamaktır.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri