Sayfa 513/1002 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku

ÜLKEDE ADALETSİZLİK HUKUKSUZLUK DİZ BOYU.....EN BÜYÜK GÜÇ İSLAMİ FAŞİZM OLDU....!!!!!!!!

b
    Bugünün RUSYA'sında gerçeklik ötesi strateji kafa karıştırmak üzerine oturtulmuş durumda. Putin ve idaresinin (TR'de Erdoğan)
    nihai hedefi asla ikna etmek ve kendini savunmak değil.
    Nihai hedef sizleri düşünemeyecek kadar paralize etmek için kafa karıştırmak..
    RUS politikasında gerçeği bulmak peşinde düşülemeyecek kadar zahmetli..
    Kimse bu eforu sarf etmek bu enerjiyi harcamak istemiyor..

KAFA KARIŞTIRMAK?
    Vatan elden gidiyor.. İSLAMiyet elden gidiyor..Kürtler vatanı bölecek ..kaygıları ,akıllı insanı da saptırabiliyor..

2. Bes tarafında 10 milyara yakın
    Sırf perşembe 10 milyar geri alım
    Cuma da bir o kadar geri alım vardır

30-40 milyarlık mal boşalmış 3 günde. Bu kadar malın en fazla %10 u KY dir. Çok yüklü devir teslim yapılmış.

DİJİTAL FAŞİZM devrindeyiz..

Cambridge Analytica'nın yöneticilerinin iddialarına göre şirket, bir kişi hakkında 65 ize sahip olduğunda,
    bu kişinin bilinçaltına kadar inebiliyordu.
    Şirket herhangi bir ABD seçmeni hakkında ortalama 5.000 ize sahipti.
    65 izin yeterli olduğu yerde seçmen başına 5.000 bilgi..

Öncelikle seçmenin nelerde hoşlandığını değil, nelerden KORKTUKLARINI saptamaya koyulmuşlar.
    İşte O andan itibaren insanların bu algoritmalar önünde hiç bir şansı kalmıyormuş..
    (Vatan elden gidiyor,fetö korkusu,pkk,kürt korkusu, vatan bölünüyor kosrkusu..HAtırlayın!)

Pompalanan sahte içeriklerle öncelikle kendi destekledikleri adayın destekçileri korkutulur..
    Vatan elden gidiyor korkusu yaratılır..
    KArşı adayın destekçilerinin de kafasını karıştıracak, kararlılıklarını sarsacak başka sahte içerikler oluşturulur..
    Ve sonrası gelir, gelmiş..(Trump'un olayı)

Erdoğan'da veri dünyasından faydalanıyor..
    Belki ülkenin kaderi Amerika'da kimsenin bilmediği bir merkezde değiştirilebiliniyor...

Hayat tuhaf..

A haberin çadırlarla ilgili haberini.izledim. ben insanlığımdan utandım. Bu nasıl bi şerfsizlik. Antreden salona girdik. Son derece geniş çadırlar. Oh oh öayımızda demlendi. Neredeyse iyiki bu deprem olduda rahat ferah geniş çadırlara geçtiniz diyecek muhabir. Suratına tükürmeyen depremzedelerin çıkarı için değilde şoktan tükürmediklerine inanmak istiyorum.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yahu anayasa var diyoruz, hala o öyle istedi, bu böyle istedi diyorsun.

Seçimler yüksek katılımla olacak diye bir kural da yok zaten.
    Ayet mi var kardeşim
    Anayasa yı bi kerede biz dikeriz pardon deleriz
    bir halt olacağı yok.

Adam 4 aylık hükümetle 20 yıllık hükümeti kıyasladı ya? Ben böyle pişkinlik görmedim. Peki o zaman "devlet çöktü " şimdi ise " asrın felaketi " diyenleri nereye koyacağız. Pardon adam demişim.😡

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    A haberin çadırlarla ilgili haberini.izledim. ben insanlığımdan utandım. Bu nasıl bi şerfsizlik. Antreden salona girdik. Son derece geniş çadırlar. Oh oh öayımızda demlendi. Neredeyse iyiki bu deprem olduda rahat ferah geniş çadırlara geçtiniz diyecek muhabir. Suratına tükürmeyen depremzedelerin çıkarı için değilde şoktan tükürmediklerine inanmak istiyorum.
    Ben şahsen izlerken utandım, gobels mezarında 10 kere falan ters dönmüştür " benim bunlar nasıl aklıma gelmedi " diye.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ayet mi var kardeşim
    Anayasa yı bi kerede biz dikeriz pardon deleriz
    Elhamdülillah...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 513/1002 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •