Sayfa 514/652 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by musadonmez Yazıyı Oku
    selamlar, EFK marjinda dusus var 6 aylikta % 22'di simdi %17'ye dusmus, ciro artis oraninda (ivme) dusus var. YPP'de 10 M TL iyilesme kur farklarini hesaplarsak %30 civarini bir kapatmis. Bu gayet iyi. Kisacasi hikaye %70 oraninda devam ediyor benim ilk bakista gordugum.
    Twitter daki Gerçek Değer Yatırımcısı sizmi siniz? Bilançoya göre yıl sonu fiyat beklentiniz nedir acaba?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Evet, maalesef su anda buna yönelik bir çalışma yapmadım.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. musa bey bu durum fiata nasıl yansır.Fikriniz nedir

4. Bana göre piyasa marjlardaki düşüşden dolayı ilk başta olumsuz fiyatlama yapabileceğini düşünüyorum ancak genel büyüme hikayesi devam ettiğinden ve YPP deki iyileşmeden dolayı uzun vade görüşüm olumlu ancak marjlardaki düşüş bir sonraki bilançoda da devam ederse o zaman sıkıntı diye düşünüyorum.

Şirketi benden çok daha iyi tanıyan ve yorumlacak olan arkadaşlar vardır burada.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Bilançonun kısada çok fazla etki edeceğini sanmıyorum. Zaten 2 haftadır bir trend yakalamış ve yoluna devam etmekte. Yıllardır ekranımın bir köşesinde Gentaş hissesi izleyen biri olarak arada düzeltmelerle olumlu fiyat hareketlerine devam edecektir. Benim haritaya göre daha yolu var. Yolu şaşırana kadar güzergah belli.

6.  Alıntı Originally Posted by pritt01 Yazıyı Oku
    Bilançonun kısada çok fazla etki edeceğini sanmıyorum. Zaten 2 haftadır bir trend yakalamış ve yoluna devam etmekte. Yıllardır ekranımın bir köşesinde Gentaş hissesi izleyen biri olarak arada düzeltmelerle olumlu fiyat hareketlerine devam edecektir. Benim haritaya göre daha yolu var. Yolu şaşırana kadar güzergah belli.

Evet böyle bir formasyonu vardı, umarım siz haklı çıkarsınız bana göre daralan simetrik üçgene dönecek gibi geliyor. [emoji1303]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. kurun 7 ye dayandığı talebin bıçak gibi kesildiği bir dönemde bilanço gayet iyi ancak fiyatlamayı nasıl yapar? işte orada her şey hakim grubun niyetine bağlı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 514/652 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •