Sayfa 514/855 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by serdar1220 Yazıyı Oku
    bugun ne oldu aşagı veremediler 400 bin hisse alacaktım 1.90 veya altı verseydi bekliyelimde görelim bakalım ne yapıcak
    Abi sen büyük yatirimciymissin !!!güzel büyüklerinde radarına girdiyse yandin spekcikkk hadi bakalım!!!!

2.  Alıntı Originally Posted by labirent Yazıyı Oku
    Vay be rakamlar havada uçuşuyor toprak ağası emmioğlim gelmiş hoşgelmişsen serdarım valllahi delidir ne yapsa yeridir
    mipazın bu kadar beklettiği yeter artık yoluna bakma vakti geldi isterse düşürsün deli gibi toplayacagım hisseyi

3. evet spekciğim ne oldu tapan yemedi demi aşağı vermeye gördün alışları yavaş yavaş yukarı çekmeye çalışıyon spekciğim bizim acelemiz yok aşağıdan ver alırız çek yukarıya eline veririz malı nerden vereceğim fiatı şuan söylemem sana verdikten sonra söylerim korkma ya bizden bu kadar çek tahtayı yukarı sende rahatla bizde kasma kendini öle yine söylüyorum ver aşağı nasıl mal alırız iyi geceler spekcığim ha bu arada burayı okuduğunuda biliyorum sen okumassan ayak takımın okuyor

4.  Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    evet spekciğim ne oldu tapan yemedi demi aşağı vermeye gördün alışları yavaş yavaş yukarı çekmeye çalışıyon spekciğim bizim acelemiz yok aşağıdan ver alırız çek yukarıya eline veririz malı nerden vereceğim fiatı şuan söylemem sana verdikten sonra söylerim korkma ya bizden bu kadar çek tahtayı yukarı sende rahatla bizde kasma kendini öle yine söylüyorum ver aşağı nasıl mal alırız iyi geceler spekcığim ha bu arada burayı okuduğunuda biliyorum sen okumassan ayak takımın okuyor
    Ayni zihniyetteyiz sayin hocam!!! Bunun hakkindan boyle gelinir!!!! Sikiysa versin asagi pirana gibi bekliyoruz dusurdukce topla mantigi en krali bakalim artik bize izdirap olabilecekmi

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku
    Ayni zihniyetteyiz sayin hocam!!! Bunun hakkindan boyle gelinir!!!! Sikiysa versin asagi pirana gibi bekliyoruz dusurdukce topla mantigi en krali bakalim artik bize izdirap olabilecekmi

Sn kirif busefer 1,80de bende 20.000 lot alicamm her 10 kademe düşüşünde 10.000 Alicam hissede bekleme vaadem 2 yıl yani buradan düştükçe toplamak istiyorum!! Tabi hayırlısı düşmüşse eldekilerle devam !! ALLAH BOL KAZANC VERSİN yatırım tavsiyesi degildir

6.  Alıntı Originally Posted by pablo27 Yazıyı Oku
    Sn kirif busefer 1,80de bende 20.000 lot alicamm her 10 kademe düşüşünde 10.000 Alicam hissede bekleme vaadem 2 yıl yani buradan düştükçe toplamak istiyorum!! Tabi hayırlısı düşmüşse eldekilerle devam !! ALLAH BOL KAZANC VERSİN yatırım tavsiyesi degildir
    Kardesim bol kazanç vaadeyi bilmem ama bende düstükce alip aticam kismet artik ben daha dusuk miktarlarla almak istiyorum ama 10 kademe iyi fikirmis!!! Kimse etkilenmesin y.t.d bundan sonra boyle

7.  Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku
    Kardesim bol kazanç vaadeyi bilmem ama bende düstükce alip aticam kismet artik ben daha dusuk miktarlarla almak istiyorum ama 10 kademe iyi fikirmis!!! Kimse etkilenmesin y.t.d bundan sonra boyle

arkadaşlar zaten tahtada alış gördüğü için asagı basamadı versin aşağı alıcı var gecen 1.80 devre kesici girdi alış yoktu o yüzden devre kesiciye girdi her neyse bekliyoruz spek biraz daha sancılansın

8. 1.90 dan 1.80 kadar 100.000 lot alış yazdım vermedi spek efendi

Sayfa 514/855 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •