Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
patron alımı yapıştırmış
korkma patron bizde ortada gözükmesekte kimelerin olmadığı yerlede topa gireceğiz
daha yokuşun ilk basamığına çıkmadıkki satalim bazıları gibi
patron ortak fabrikaya ne harcadığını biliyor
doviz kurundabn haberdar
çöperin dünyada kadar değerli hale geldğini biliyor
o almıyacakta benmi alacağım
bu arada bizim fırınlarda çöpte yakıyoruz çöpten bile para kazanmak şanşımız var
ama gel görki sürünen biziz
patrona akıl öğretmek gibi olmasın ama bu millete ucuz mal yaramaz
başına gelenler hep fiyat yüzünden
neyse piyasa bozuk biz sotede avımızı bekleyelim pehhh
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.
Bu kadar düzenli gerektiğinde az gerektiğinde çok mal çeken Parsanda Yamantürklerdi. O zaman hisse 5-6 TL de deyim yerinde ise sürünüyordu. O zamanlarda Parsan için yazdıklarımda hep yine bu forumda geçmişte duruyor.
Şimdide NUHCM de Eskiyapanlar alıyor bu yazdıklarımızda burda dursun. Ha patron alımı tek başına yeterli verimi tabiki değil ama bizim elimizde sadece patron alımımı var.
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Yanıldığın bir nokta var. Patron sağlam bir borsa oyuncusu değilse, tahtada düzeni kuramaz. O yüzden, tahtayı yapacak bir adama ihtiyaç hasıl olur her zaman. Soru, peki patronlar bu işi kabul eder mi? Ben ihtimal vermiyorum. Dolayısıyla, piyasada dolaşan mal miktarı kısıtlı, üst kademelerde kafana yiyebileceğin mal miktarı yüksek ve patron onay vermemiş ise böyle yerlerde sürünürsün.
Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.
 Bronz Üye

Bronz Üye

19.75 e 100 k koydu tufan abi tam senlik)))
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer İmleri