Sayfa 515/718 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 5739 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Madem bu kadar paranız var, ne işiniz var bu hissede? Adam gibi hisse mi kalmadı da bu hisse ile oynuyorsun? Are you crazy?

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    69 dan aldığım 599 bin lotu 70 71 bademin kucağında yarın daha ne olsun..çok şükür.

2.  Alıntı Originally Posted by Devekuşu Yazıyı Oku
    Madem bu kadar paranız var, ne işiniz var bu hissede? Adam gibi hisse mi kalmadı da bu hisse ile oynuyorsun? Are you crazy?
    seviyem ben bunlara size ne başka hisse almam sistem güzel bademcimde beni seviyor siz karışmayın.

3. Ahmet atak abinin ne işi var o zaman adamda 60 milyon lot var. neden niçin aldı ne zamandır bekliyor..parası pul oldu..

Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Darunnusret
    @Darunnusret
    ·
    22d
    Bu paçavra olarak adlandırılan İhlas grupları ilk düzletmede son dökülen KY'nin mallarını da alarak yola devam edecek. Hiç ummadığınız anda sağ gösterip sol vuracak bu mendeburlar. YTD #ihlas #iheva #ihgzt #ihlgm #ihyay

Hareketi bu başlattı, koca ihlas tavana kilitledi. Mal kapmak için gasgaslıyor spekülatör...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Hareketi başlatan sebep şimdi anlaşılıyor yine soygun yine vurgun.ytd..

6.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Hareketi başlatan sebep şimdi anlaşılıyor yine soygun yine vurgun.ytd..
    biraz önce ver yansın ettiklerine mediyeler döküyordun yazı değişmiş
    bademim helal olsun vermedi 68 götürdü kasadaki kilitlilerle devam..

7. Evlat sen daha çocuksun on fırın ekmek yemen lazım ki politikayı iyi anlayıp çözebilesin..Akıllı insanlar sürekli konuşmak için konuşup sözlerinin ehemmiyetini düşürmez değersiz kılmazlar..Sen 599 bin lot sattım diyorsan sana birileri başka yerlerinden yada bıyık altından güler...Kimsin ne iş yaparsın bilemem ama bildiğim bir şey var burada aldım,verdim,sattım,tekrar 62 ye alırım vb. cümleleri kafa karıştırmak insanların zihnini bulandırmak için yaptığındır..Yanlış işlerin peşindesin aklını başına devşir sana bir ağabey nasihati..

8.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Evlat sen daha çocuksun on fırın ekmek yemen lazım ki politikayı iyi anlayıp çözebilesin..Akıllı insanlar sürekli konuşmak için konuşup sözlerinin ehemmiyetini düşürmez değersiz kılmazlar..Sen 599 bin lot sattım diyorsan sana birileri başka yerlerinden yada bıyık altından güler...Kimsin ne iş yaparsın bilemem ama bildiğim bir şey var burada aldım,verdim,sattım,tekrar 62 ye alırım vb. cümleleri kafa karıştırmak insanların zihnini bulandırmak için yaptığındır..Yanlış işlerin peşindesin aklını başına devşir sana bir ağabey nasihati..
    sen önce yazdıklarını silme kardeş ..benim sayamde 75 şimdi bu kağıt anlayana..

Sayfa 515/718 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •