Sayfa 515/1223 İlkİlk ... 154154655055135145155165175255656151015 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

muhteşem bir gündü.. bu volatilite harika..
    ancak vakit oldu yazmaya.. bazı trollerin ciddi darbe yediği gözüküyor..ama onlar zaten istikrar demişti.. kaybetme istikrarı devam ediyor onlar açısından.. dun akşamdan beri çenelerine vurmasının ve forumu saçma yazılarla flood etmelerinin nedeni demek ki bu kaybetme psikolojisiymişş.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Madem bu memleket battı şu kardemir le erdemiri neden gömmüyorlar ? Bir bilen yazsında biz de bilelim

3. â€

@Hale_066
    Takip ediliyor @Hale_066 adlı kişi takip ediliyor
    Daha fazla Hale TÜRK Retweetledi: Hale TÜRK
    Bütün mesele budur.Sizlerden ricam şu ; 2 cent (Kemal Derviş) desteğinde olsun gözünüz.Bu kurla 94.000 ve 94.500 civarı.Aşağı kırar ise kol kesip nakite dönün.Üzerinde kalabilirse ÇILGIN TÜRKLER (Osmanlı'nın torunları) malları devralıyor demektir.Bu oluyorsa HEDEF 106.000 olur...

HASTAYIIM ŞU KADININ YORUMLARINA ONUN SAYESİNDE BÜYÜK ZARARDAN KURTULDUM 100 BİNİ GEÇİNCE UYARMIŞTI BÜYÜK SATIŞ GELİYOR DİYE ISRARLA TWETTERDE GÖRDÜĞÜM VE SÖZÜNÜN ARKASINDA DURAN EFSANE BENCE TAKİP EDİN ÜCRET KOMİSYON YOK...
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Madem bu memleket battı şu kardemir le erdemiri neden gömmüyorlar ? Bir bilen yazsında biz de bilelim
    memleket batmadı, ekonomi battı.. yani muhteşem potansiyelini sizin gibilerin desteklediği bir zihniyet nedeniyle gerçekleştiremedi..

cumhuriyet döneminin mirasını yiyen bir mirasyedi gibisiniz..

10 senedir yerinde sayan ve gerileyen bir ülke.. çok sevdiğiniz milli gelir ölçütü 10 senedir yerinde saydı hatta geriledi.
    ama sürekli ağladınız, mağduriyet yarattınız her şeyden..

ama hepsi iş bilmez bir kadronun sonucuydu
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    muhteşem bir gündü.. bu volatilite harika..
    ancak vakit oldu yazmaya.. bazı trollerin ciddi darbe yediği gözüküyor..ama onlar zaten istikrar demişti.. kaybetme istikrarı devam ediyor onlar açısından.. dun akşamdan beri çenelerine vurmasının ve forumu saçma yazılarla flood etmelerinin nedeni demek ki bu kaybetme psikolojisiymişş.
    ben viperin gergin olusundan anladim.bikac gündür bayaa bi gergin,ben gergin değilim diyor ama geriliyor...yoksa viper demi trol
    Hamdım Piştim Yandım

6. pala ne kesım yapıyor masallah sut kuzularını ...danaları.......benım gıbı kart bı okuzu bıle goturdu arada

ne diyorduk bir kaşa bir göze, birde güzel söze hastayım

el aklıyla gezen başa bin bir türlü hal gelir.. n. ertaş

Sayfa 515/1223 İlkİlk ... 154154655055135145155165175255656151015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •