Sayfa 515/948 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Hisseden çıkmadım, 1 Lot dahi satmadım. İnşallah hedefime gelinceye kadar da beklemeyi düşünüyorum. (hedef fiyatım: 5 LİRA)

Size bahsettiğim gibi artık fazla yazmak istemiyorum, biri gelip laf sokuyor, çileden çıkıyorum. Başka bir neden aramayın arkadaşlar.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2. ıyı nıyet

nedır borsa da

kâğıt yüzde 2 yukarı yüzde 2 aşağı yabıyor ıse gun ecerısınde ıyı nıyet vardır

ama sılver gıbı sabah gunun en yuksegıne yüzde 4 artışla 2,85 olur sa,,,

daha oğle olmadan eksıye gerçerse ,,,,

ogleden sonra ıse yüzde 4 düşerse,,

daha sonrakı dakıkalar ıse yüzde 7 duşuş ıle 2,63 olursa,,,

gun sonunu ıse yüzde 5 duşuş ıle 2,65 ten kabarsa

husnu zan aramakta zorlanırım ben,,,

goruşler benı bağlar yatıtım tavsıyesı degıldır

ıyı nıyet yüzde 2 yukselış ve yüzde 2 düşüşler de aranır,,,

husnu zanlı olamamam da kı sebeb gun ıcerısınde sabah yüzde 5 artı göstererek 2,85 yab,

sonra ıse ogleden sonra yüzde 7 eksı göstererek 2,63 göster ıyı nıyet ara yalım ((((((

3. Bu mesaj da kisiye ozel...
    Sayin Izci, arastirmaci kisiliginiz, alisilmadik uslubunuz, pozitif ve israrli tutumunuzla topikteki dostlarin gonlunu fethettiniz... Burada yazmak hem de sizi izleyenler varsa, bir kitle sozlerinize deger veriyorsa ve hatta iddialariniz ya da tezleriniz varsa sorumlulugunuz artar fark ettiginiz gibi... Kaldi ki rontgen, teshis ve tedavi icin siz degil miydiniz yetki isteyen?.. O halde topige donun, mesajlariniza devqm edin, sorumlulugunuzu yerine getirin... Sizin konumunuzdaki birinin kusmeye, birakmaya, terketmeye hakki yoktur, en azindan tezlerinizin dogru ya da yanlis oldugu kesin olarak kanitlanana kadar...Bu arada kimse yuzde yuz dogru yercihler yapamaz, aslolan tum durustlugu ve ictenligiyle bildigini paylasmak, muzakere etmektir. Cunku ancak fikirlerin carpismasindan sonra en guzeline ulasmak mumkun olabilecektir. Icten uslubunuz ve iyi niyetinize guvenerek yaziyorum bu satirlari.Umarim surci lisan edip uzmemisimdir...Selamlar, saygilar, tum ortaklara bol kazanclar...

4.  Alıntı Originally Posted by wishwind Yazıyı Oku
    ıyı nıyet

nedır borsa da

kâğıt yüzde 2 yukarı yüzde 2 aşağı yabıyor ıse gun ecerısınde ıyı nıyet vardır

ama sılver gıbı sabah gunun en yuksegıne yüzde 4 artışla 2,85 olur sa,,,

daha oğle olmadan eksıye gerçerse ,,,,

ogleden sonra ıse yüzde 4 düşerse,,
    Burada atışmak çok saçma ama bende sizin hiç bir yazınızı iyi niyetli bulmuyorum.

Keko arkamdan yazmayın diyor başlıyprsun yok keko ve avaneleri diye, üstüne ekliyorsun izci dayı sattı diye.

Hoşunuza mı gidiyor ortaya bişey atıp bunun üzerine konuşmak yada bir tartışma yaratıp onun üzerinden gitmek.Can sıkıntısından mı yapıyorsunuz?

Kağıdın hareketlerini kötü niyetli buluyorsanız çıkarsınız bu kadar basit.

5. alım ve satım yabmak herkesın en doğal hakkı

ama alış yabarkende satış yabarkende kâğıdın ahengını bozan durumları husnu zanlı degerlendırmek mumkun degıl

yukarı gıderken ıyı de aşağı gelınce mı mızıkçılık yabıyorsun sayın wısh dıye sorarsanız

elımde az bır kâğıt var henüz tam alıma geçmedim

halen kâğıdı tanımaya çalışıyorum

ama gun ıcınde ahengı bozan alış ve satış yabanları ıyı nıyetlı olarak degerlendırmem mumkun degıl

gun ıcı rakamlar ne dıyor en yüksek 2,85 en duşuk 2,63

ıyı nıyet arayalım da neresınde arayalum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    İnsanlar eleştirecek elbette, herkes wishwind kadar eleştirse buna da razıyım. Bu daha ne ki. Geliyor adam şahsıma küfürler saydırıyor, yok ergenmiş, yok kemik mi atmış mış, ulan geldin bok böceği gibi bok ettin ortalığı.

Arkadaşlar biraz süre, bakarız ileride. Çok zor insanlarla anlaşabilmek.
    Saygılarımla,
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

7.  Alıntı Originally Posted by wishwind Yazıyı Oku
    alım ve satım yabmak herkesın en doğal hakkı

ama alış yabarkende satış yabarkende kâğıdın ahengını bozan durumları husnu zanlı degerlendırmek mumkun degıl

yukarı gıderken ıyı de aşağı gelınce mı mızıkçılık yabıyorsun sayın wısh dıye sorarsanız

elımde az bır kâğıt var henüz tam alıma geçmedim

halen kâğıdı tanımaya çalışıyorum

ama gun ıcınde ahengı bozan alış ve satış yabanları ıyı nıyetlı olarak degerlendırmem mumkun degıl

gun ıcı rakamlar ne dıyor en yüksek 2,85 en duşuk 2,63

ıyı nıyet arayalım da neresınde arayalum
    VArsa öyle iyi niyetli kağıt bende alıyım söyleyinde.

Burada para dönüyor dostum.Kimsede iyi niyet arama.Ama herkeside kötü niyetli sanma.

tahtayı manipüle edecek kişilerden şüpheleniyor ve onlarında kim olduklarını tahmin ediyorsan basarsın isimlerin üzerine hangi kağıda yorum yapmışlar görürsün ve o kağıtlardan uzak durursun.

Yok ben illa silverda durucam ama onlar gitsin diyorsan orasını bilemem.

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    İnsanlar eleştirecek elbette, herkes wishwind kadar eleştirse buna da razıyım. Bu daha ne ki. Geliyor adam şahsıma küfürler saydırıyor, yok ergenmiş, yok kemik mi atmış mış, ulan geldin bok böceği gibi bok ettin ortalığı.

Arkadaşlar biraz süre, bakarız ileride. Çok zor insanlarla anlaşabilmek.
    Saygılarımla,
    Sn izci altta takip edenler arasında gözükmeniz bile yeterli olacaktır.

Bazı arkadaşlar özellikle orda ismi gözükmeyenler hakkında konuşmaktan zevk alıyor.Bizlerede cevap verme görevi doğuyor.

Saygılar.

Sayfa 515/948 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •