Sayfa 515/1000 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. https://kronos34.news/tr/brezilyada-...mus-yani-dedi/

ne olmuş yani???? biraz eski ama idare edin.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Rusya kaptırdı gidiyor yarın 3. garanti, Brezilya doğru dürüst test yapmadığı halde uçuyor, hiç mi tedbir almadılar bunlar.
    Başkanları koronaya karşıymış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. "OKULLARI KAPATMAK ANLAMSIZ"*Okulları ve marketleri kapatmanın anlamsız olduğunu dile getiren Bolsonaro, "Salgın 60 yaş ve üzeri insanları daha çok etkiliyor, okulları kapatmak için hiçbir neden yok." dedi. Bolsonaro, bazı medya kuruluşlarını korku yaymakla suçladı.

bunu da demişti.

Bu Brezilya devlet başkanı tam bir d. galiba, çocuklardan ebeveynlerine onlardan onların ebeveynlerine derken, artık yaşa bakmamaya başlar sağlık sistemi çöker.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Rusya kaptırdı gidiyor yarın 3. garanti, Brezilya doğru dürüst test yapmadığı halde uçuyor, hiç mi tedbir almadılar bunlar.
    Rusya ilk başlarda çok iyi değilmiydi vaka ve vefat sayısı akımından, ben öyle hatırlıyorum,son 10 günde arttı vakalar ne olduysa...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu Brezilya devlet başkanı tam bir d. galiba, çocuklardan ebeveynlerine onlardan onların ebeveynlerine derken, artık yaşa bakmamaya başlar sağlık sistemi çöker.
    Adamın çokta bir tarafında ne olacak, kötü yönetici seçen beyinsiz toplumlar hakettiği şekilde yönetilmeye mahkumdur.
    Bizimki de sanki çok farklı hergun 1500-2000 kişi enfekte olurken AVM açiyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben seni şimdi gönderi tahrifatından şikayet etsem, sanki biz kelime-i şehadet bilmiyoruz.
    Boşver abi, arabın diniyle ne işin var senin..

Sayfa 515/1000 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •