Sayfa 515/2317 İlkİlk ... 1541546550551351451551651752556561510151515 ... SonSon
Arama sonucu : 18536 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarl...-olum-7252841/

Denizde ölüm vakalarının artmasıyla, covid yan etkileri arasinda baglanti var mı diyor?

Yazının ikinci bölümü ise "varĺiklı yaslilarin guvenlik sorunu" çoğunlukla yanlız yaşıyorlar. Ilginç, varligi olmayanlara genellikle cocuklari bakiyor, onlar yanliz degiller.

Zor dostum zor. Devlet silah vermeli, öldürülenlerin sayısı hiç az değil. Daha da artacak.
    @erefefik

2. Deli Çavuş
    @Delicavusyeni
    ·
    11s
    Soyadı gibi küçük olan cem, sana 1 Ağustos'a kadar müddet. Ya Birce hanımefendi kardeşimizden özür dilersin ya da 1 Ağustos'ta seni insan içine çıkamaz hale sokarım. Bu sana son uyarım. Patronuna yaptıklarım hala aklını başına getirmemiş anlaşılan, ama ben getireceğim!
    "Dişil güç" ün gazabı kötüdür. Bence derhal özür dilemeli. Dişil güç'ten kasıt Sedat Peker değil tabii ki.
    @erefefik

3. Sertac Ozturk
    @Sertac_Oztrk
    ·
    20d
    Şu kuantum yaşam koçları ne saçmalamış diye YouTube videolarına şöyle bir baktım, sinirlerim bozuldu. Kötü enerji mi ararsın, negatif frekans mı ararsın, hayal edip elektron var etme mi ararsın, neler neler. Hepiniz zerre kadar fizik bilmeyen birer safsata uzmanısınız.
    Dr. Kıvılcım Kayabalı
    @KKAYABALI
    ·
    18d
    Arasira çevrelerindekine hakaret edip, ama enerjisi kötüydü diyebiliyorlar.
    Anlattigi gibi yasayanini görmedim.
    Kendine yillardir nefes koçuyum diyen biri merak edip vagus sinirini arastirmamis.
    Vagus sinirinin tansiyonun kontrol altina alinmasiyla da ilgisi var.
    @erefefik

4. Notkon
    @notkoncom
    İstanbul'da okumak için gerekli maliyet aylık en az 6.300 TL oldu.
    @erefefik

5. Kendine Muhabir
    @KendineMuhabir
    Erdoğan’a ‘Böyle bir Japon atasözü yok’ diyen ve Türkiye’de ikamet eden Yoshi Enomoto’nun ikamet uzatma başvurusu reddedilmiş.
    @erefefik

6. @erefefik

7. *Walter Bloomberg
    @DeItaone
    China strengthens warning to US about Pelosi’s planned Taiwan trip - Financial Times
    Biden'in yerine Kamala geliyor. Kamala demek, Trump demektir.
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Biden'in yerine Kamala geliyor. Kamala demek, Trump demektir.
    ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris,maymun çiçeği aşısı sipariş ettiklerini ve test kapasitesini artırdıklarını açıkladı.
    @erefefik

Sayfa 515/2317 İlkİlk ... 1541546550551351451551651752556561510151515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •