Sayın abartin noktasına virgülüne kadar aynı düşüncedeyim.
Sayın abartin noktasına virgülüne kadar aynı düşüncedeyim.
Herkese iyi günler.
Deprem nedeni ile oluşacak bütçe açığı nereden karşılanacak. Vs
Kişisel görüş;
Burada ana sorun güven kaybı ve olmayan döviz rezevleridir.
Bizim borçluluk oranımız nedir.
Bunu bilmiyorum.
Resmi rakamdan bahsetmiyorum.
TÜFE ye endeksli tahviller nedeni ile ve taahhüt edilen garantili ücretler de eklense bizim borçluluk oranımız ne olur.
Şahsı tahminim bunlar eklense Bile yinede çok kötü olmaz ve ilave borçlanma ile bu sorun çözülür.
Ana konu
Bence güven kaybı ve MB nin durumudur.
İktidar değişse bile orası nasıl hal olacak.
SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yilbasindan beri -%9 yapan borsamiz tam yukariya kanat cirpacaktiki deprem oldu. Depremin borsaya etkisi su noktada sifirlanmistir. Ziraat yatirim onderliginde bence pazartesi den itibaren bir yukari hareket olabilir.Enflasyonun bu kadar yuksek, dolarin kipirdamadigi, faizlerin yetersiz kaldigi bir ortamda parayi cekebilecek tek yer borsa kaldi.Cuma gunu satan araci kurumlar bu hafta almak zorundalar yoksa bu kadar para faizde birsey kazandirmaz.
Borsanın en sevdiğim tarafı.HERKESİN KENDİNCE ARGUMANI VAR-MANTIĞI VAR. Durum net değildir.
Birisi short için diğeri long için sebep arar ve bulur.Zaten alıcı-satıcı olayı farklı düşüncenin ürünüdür.
08.02.2023 saat 10.37 de aşağıdaki gibi yazmışım. 4750 bölgesi kırılmamış.
Grafikte vardı artık görünmüyor. Borsa 10 bin mi olur 3500 mü zaman gösterecek.
Benden size tavsiye kimsenin ipiyle kuyuya inmeyin. Borsada kimseye güvenmeyin. Bana bile...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Viop Grafiği:
Bu grafiğe bakılarak yatırım yapılamaz. Ben kendime not alıyorum.
Ben 4750-4720 bölgesini önemsiyorum. Buranın altında 2 gün kapanış yapmamalı. Tabi bilemiyoruz büyükler neler yapacak.
Sonuçta para onlarda.
Kırılırsa ne olur diye sorarsam kendime 3500-3650 bölgesine dikkat çekerim.
Bir de mehmet abi gelirse durumlar değişir. Nerelerdedir kendisi dört gözle bekleniyor.
Mehmet Abi'den replik : Viop yapmayın batarsınız.
ex2000 troll aday adayını aqp teşkilatlarında troll ik yöneticisi olsam işe almazdım. 6 ay önce ev aldım dedi. para kalmadı dedi. o zaman xu30 3500. her gün kazanıyorum minvalli yazdı durdu.
şimdi de keşke oralara gelse demiş. gelir gelir duanı esirgeme.
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri