28.10.2020 de son tek fiyat cezasi bitmis.
Yani
14 işlem günü cezasiz kalmiş.
Kalsik ineternet yasagi cezasi haric o hep var.
Ben buna anca......
Derim diger hisseler de olanlari hep beraber görüyoruz...
İş kente gelince hep dedigim gibi yatirim yapacaklar bu cezalari göze almali....
Ytd
Saygilar
kent bey diyerek lafa başlamak istiyorum. .sesli düşünecek olursam kentin sermayesi 220 m kayıtlı sermaye tavanı 330 m aradaki 110 m sermayenin % 50 sine tekamül ediyor.%50 sermaye artırımı yapması gruptan çıkması ve bir çok fayda sağlayacaktır,ne dersiniz.bunu elbette zaman gösterecektir.
yatırım tavsiyesi değildir
Arkadaşlar merhaba
Affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum.
küsürat olarak kalan 0.95 lotum var. Bunu nasıl kullanabilirim yada ne yapmam gerekli bankayı aradım gerekli bir açıklama yapmadı sadece bu şekilde duracak dedi geçiştirdi.
yardımcı olursanız sevinirim
Bende de var iş bankasına sordum
Malesef satamıyoruz, hibe yapabilir yada bir başkasına virman yapabilirsiniz virman ücreti 52.00 tl miş, benim 0.589 lota ihtiyacım bana verebilirseniz alırım,ama nasıl olacağını bilmiyorum bankaya sorarız
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benimde iş bankasında. O zaman müsait bir zamanımızda bankayı arayıp sormak lazım işlemin nasıl yapıldığına dair. birde virman işlemi artık lotun hepsine mi yapılıyor yoksa artık lotun içerisinden istediğimiz kadarını virmanlıyabiliyor muyuz? eğer öyle bir imkan olursa bana sadece 0.05 lot gerekli sizden alabilirim![]()
Yer İmleri