Sayfa 516/1001 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yurt dışına hiç çıkmadığın belli oluyor. Almanya bizi kıskanıyor modunda olmana şaşırmadım.
    Evet çıkmadım bu doğru
    Hem ne okurum ne de yazarım, tv de seyretmem, internet de de haber falan okumam, görsellere de bakmam!
    yokki ne yapayım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1
    Imkb100 u 1.1 versiyondan 2.0 a update bekliyorum. [emoji173]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Imkb100 u 1.1 versiyondan 2.0 a update bekliyorum. [emoji173]
    dowjones 3 ün biri yükleniyor.

https://www.ig.com/en/weekend-trading
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    üstelik birde arabada son 5 senedir bazı vergileri almadığını söylereyek millete katmerli indirmimli bindirimli fiyattan araba satılıyor ama millet kar ettiğini düşünerek yine alıyor alır da alıyor bir de ikinci ele bu sene teşvik verdi ki sorma geçen yıl ile bu yıl arasında ortalama araç fiyatları 50 üzeri prim yaptı galericilik yapan bir tanıdığım geçen yıl 45 bine sattığı bilmem kaç model polo marka aracı aynı adamdam 65 bin vererek aldı sorsan alaman malı prim yapıyor abi diyorlar geçen yıl aile bu yıl arasında doları baz almadan bakarsak altın altın iken bu derece prim yaptımı ki dünyanın en büyük krizi corana yı yaşamasına rağmen altın uçsa bile olabilir ama yerli kuş isimli arabalar bile uçuyor al satlarda bir sürü vergi sigortası felan derken hukümetin de işine geliyor en çok vergi nerde varsa oraya teşvik veriliyor millet deli dumrul vergisi vermeye alışınca kimseden ses yok geçen hafta arap ülkereden birinde dolar çıktı diye halk sokakları ateşe verdi hükümetleride ucuz dolar alsınlar diye yasa çıkardı her birey haftalık 100 doları piaydan ucuz almaya hak kazanıyor bizde dolar uzaya çıksa alan da satan da bizim insanlarımız olduğu için gııık yok dolar tuzağına tüm dünya çekiliyor bakalım sonu nerde bitecek
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    açık ara dünyanın en çok vergi toplanan ülkesiyiz..

standart bir Türk vatandaşı olan recep efendi ile standart bir amerikan vatandaşı joe yu karşılaştıralım:

ikiside evli barklı ve araba almak isteyen vatandaşlar..

gelir vergisi oranları aşağı yukarı aynı.. ama araba almak istiyorlar.. average joe arabası için sadece cüzi bir alım satım vergisi verirken recep efendi arabanın fiyatı kadar bir vergiyi ekstradan ödemek zorunda kalıyor..

bu ve benzeri bir sürü ıvır zıvır vergi ile recep efendi hayat standartları anlamında ciddi zulüm görüyor eziliyor.. maaşı yetmiyor.. üstelik average joe nun maaşıda (milli gelir) daha fazla.. her anlamda recep efendi bu ağır vergiler altında eziliyor elinde harcayacak parası kalmıyor..
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Reisin işi kuru sıkı
    İnşaat inşaat dediğiniz fason üretimden ibaret.
    Türk şirketleri dünya inşaat şirketlerinin paravan işini görüyor 50 yıldır. Bir gıdım ilerleme yok.büyük mühendisliği dayalı tüm işleri gavur firmaları üsleniyor.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Türkiye 3 cent e muhtacken hiçbir zaman şurdan telekomu tüprası petkmı şeker fab. Birşeyler satayımda bu işten cıkayım demedi. Ecevit telekomu satsa sımdı hala kraldı bu ülkede. Ama kendını değil devleti düşündü. Fed faizi %6 iken. Türkiye %12 ile borclanıyordu. Suan fed faizi %0.25 türkiye %6 7 ile borclanıyor. 10 lira koparmak için 50 kere msj atıyor.

Mesele rant ve para olunca bunun yolu inşaattan geçer. Erdoğana kalsa ilçelere bile havalimanı açar. Erdoğana kalsa antalyadan kıbrısa köprü yapar. 1 liralık köprüyü 5 liraya müteahitte yaptırıp havuza birşeyler atsın diyebilir. Erdoğan memnun muteahhit memnun parası garanti devlet tarafından dolar üzerinden. Ve cahil halk da hizmete bak der. demirel boğaziçini yaparken neden bu yolu denemedi ?? Demirel itü mezunu erdoğandan dahamı bilgisiz yoksa millete girmesin diyemi vergilerimizle yaptılar yap işletle yapmadılar .

Sorgulamasını öğrenın. Elazıg merkezde 3 bına catladı diye elazgın dısına 9 bın konut inşaa edildi. Çorak topraklarda konut inşaa edip rant yaratıyor etrafını şehirleşme yapıyor sanada merkezdekini evini bırak oraya git diyor. Bir kere tokatlamıyor iki kere tokatlıyor. Senın merkezdekını evını alıyor dolayısı ile arsanı sehir dısında yol gecmeyen yere senı yerleştirip ordakı parsayı topluyor. Siz bunların calısma düzenini bilmezsınz.

Hiçbir zaman fab acmaz. Acamaz cunku o işte cebe para akmaz. İnşaat olayları 1 e mal edeceğini 5 e mal eder. Kalanı bölüşür arkada. Şehirlerin yerini değişir arsayı parsayı bolusur.

Güçlü ülkeler savunma sanayi ürünlerini saklar. Dünyanon görmek istedikelrini gösterr. Sen bir iha siha yaptın. Onuda bayraktar yaptı devlet olrak satın alıyorsun ortalıga düşüyorsun. İran ile savasınca görücez ne ürettiğini. Mal pkk ya iha siha işler. Bir devletle savas sonra ölçer tartarız. Bu ülkede askeriye kaldıysa tabi. 25 sene önce askeriyesine güvenen askerlıgı onur meselesi yapan ülkede suan askeriye kımın umrunda. Burada %95 niz. Genel kurmay baskanının adını bile bilmiyor.
    Kapitalisist sistem de devletin işi güvenlik, sağlık, eğitimdir, ticaret de işi yoktur, tüccar değildir
    o dediğiniz tüccar olan yönetim şekli kominizmdir, bi becerip de getiremediiniz.
    getirebilseydiniz de size uymazdı!
    özel mülkiyetiniz olmayacaktı.
    nasıl viopta kumar oynayacaktınız, nangi parayla?

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku

hisse şortlara sigorta olsun diye endeks şortları longa çevirdik..... iyi halt ettik ..

bir tarafta dowun aşağıya gelmesi... diğer tarafta bankaların kafayı yukarı kaldırması....yarın ne olacak acaba

şortcular mı longcular mı kazanacak...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku

Fed para basar alırlar olmadı şirketi alırlar. Olmadı dowu komple alırlar. [emoji173]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 516/1001 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •