Sayfa 516/1002 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Acı olan ömrümce chp ye oy vermem,kendimi ancak o parti içinde ifade edebilmem,bana benzeyen insanları o partide bulabilmem nedeniyle hep de o partiye oy verecek olmam.Ekmelettine bile tıpış tıpış oy verdim.Bak abdullah gül kırmızı çizgimdi ona vermezdim cidden.Bu sefer TİP e mi oy versem acaba başkanlarını bir kere tv de dinledim baya doğru laflar ediyordu.Gerçi bu siyasiler öyle adamlar ki birebirde adamı hemen kandırıverirler.Özalın karşısında demireli parlattıkları dönemde demirel bile ulan acaba değiştimi bu herif intiba yaratmıştı,maalesef siyaset işi böyle,yalan milli sporları.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,985
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Fatih Altaylı'dan Erdoğan'a 'söke söke' göndermesi

https://www.youtube.com/watch?v=-7PneaTkSBw
    Onu bile söyledi pes doğrusu diyorum !!!.Bakalım bunu arkasında ne çıkacak ?,bu konuşmanın bir nedeni vardır kolay söylenecek laf değil !!!

3. TİP gibi bir partiyi bu çıkar şebekeleriyle bir tutmamak lazım..

Diye düşünüyorum..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    YENİ ŞAFAK SUUDİ ARABİSTAN’DAKİ EZAN SESİNE DE EL ATTI

AKP’ye en yakın gazetelerden birisi olan Yeni Şafak’ta çıkan bir haberde Suudi Arabistan’da “ezan sesinin kısılması†ve belli alanlarda “kızlı-erkekli†eğlencelere izin verilmesi sert bir dille eleştirildi.

https://haberalternatif.com/yeni-saf...ne-de-el-atti/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    TİP gibi bir partiyi bu çıkar şebekeleriyle bir tutmamak lazım..

Diye düşünüyorum..
    Aman yanlış anlaşılmasın ben liderlerini bir kere dinledim,bende uyandırdığı intiba tereddütsüz güvenilir olduğu şeklinde.Benim sözüm sadece siyasetin pis bir ortam olduğu üstüne,yoksa elbet çok namuslu idealist insanlar da var ,hem de her partide.Abim de behice boran ın işçi partisinin baya aktif bir sevdalısıydı,allahtan o dönemlerde TİP in genel eğilimi teröre uzak durmaktı

İcisleri bakanlığı genelgesi :

https://www.icisleri.gov.tr/81-il-va...esi-gonderildi

Nargile salonları hariç kapalı heryer açılıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İçişleri bakanlığı : Kovid-19 tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara veren tüm iş yerleri ile sinemalar 1 Temmuz'dan itibaren tekrar açılacak.

İçişleri bakanlığı : Tüm iş yerleri 1 Temmuz'dan itibaren, ruhsatlarındaki faaliyet konusuna göre belirlenmiş açılış-kapanış saatleri arasında hizmet verebilecek.

İçişleri bakanlığı : Yeme-içme yerlerinin açık/kapalı alanlarında aynı anda bulunabilecek kişi sayısı 1 Temmuz'dan itibaren kısıtlanmayacak.

İçişleri bakanlığı : Nikah/düğün merasimlerinde, kapalı yerler için uygulanan Kovid-19 önlemleri dışında, katılımcı sınırlamasına gidilmeyecek, yiyecek içecek ikramı yapılabilecek.

İçişleri bakanlığı : Konser, festival, gençlik kampı gibi etkinliklere, belirlenen esaslara uyulması kaydıyla 1 Temmuz'dan itibaren izin verilecek.

İçişleri bakanlığı : Kahvehane, kıraathane gibi iş yerlerinde oyun oynatılmasına dair kısıtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren sona erecek.

İçişleri bakanlığı : Park, bahçe, kamp, piknik/mesire alanı gibi yerlerde Kovid-19'la mücadele kapsamında uygulanan kısıtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılacak.

İçişleri bakanlığı : Faaliyet konusu "nargile salonu/kafesi" olan iş yerlerinin faaliyetlerine verilen ara yeni karar alınıncaya kadar devam edecek, hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılamayacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

O fokur fokur nargile içen gazteci olmasaydı...
    O herif yaktı marpuçcuları...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 516/1002 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •