Sayfa 516/1001 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    aynen yine patlattı gitti...teorik fiyat falan hak getire...kapanışa göre 2.400 puan üzerinde görünüyor...buradan da vuruyor shortçulara...ayıların intikamı feci oluyor ama zamanlama mühim...yarın mı 3 ay sonra mı 1 sene sonra mı?

heman hemen her yıl (birkaç yıl istisna) ocak ayında aşağı büyük çaplı düşüşler olmuş...bakalım bu yıl ocak ayı nasıl geçecek...

Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    sayın TÜRKOĞLU
    1998 de %61 geri alış olmuştu 2020 de ise %32 geri alım oldu. önemli değilse bugünün rakamları ile 2.000 olan XU100 endeks 9.000 olsa kim ne der... nasılsa USD ile alınmıyor TL matbaa elimizde...uyarım cortta ısrar edenlere stop çalıştıramayanlaradır...bakasanıza her akşam olduğu gibi bu akşamda teorik fiyatın %1 üstüne getirdi.%1 demek 2.200 puan demek...ben yarın gelirse 225.000 den bir düzeltme için son cort denememi yapacağım...bol şanslar...

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Başganım,
    Bu gidişat erken seçimi gündeme getirebilir 2022 de
    Büyük bir ihtimalle önümüzdeki seçimde iktidar değişir, iktidar değiştiği anda tl bazlı şelaleyi başlatıcam. O zamana gadden tl bazlı ralliye devam
    İktidar değişmesini bekliycem. Vade uzata uzata 2022 mayısa kadar dayan diyon

3. Soğan tarlada 50 kuruş Migross'da 1,25 TL.

Saksıya toprak alsan litresi 2 TL'den aşağı değil.

Fiyatların dengelenmesi 2-3 ay sürer.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku

Son 100 bin lotu (bazı hisselerde hedefim uzun vade portföy için 100 bin lottu O dönemde) Aralık 2019 tarihinde 0,3368 sente satmışım.(2 sene geçmiş aradan ve parayı kullanmışım)
    Güncelde 0.2559 centten işlem görüyor.
    Bu hisse için 1 tl alırım dediğimde dolar 7,35 cıvarı idi.
    Tekrar bu hisseyi portföyüme 14 sent cıvarında alacağım.
    Çoğu hisse aslında bu durumda.iliüzyon böyle 1 şey.

YTD

Hedef portföyümde 100 bin lot olan hisselerin 1 kısmı böyle idi,sonradan yeni portföye döndüm.

YTD

Vadeli de bu kadar kolay para kazanılan dönem görülmedi

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    aynen yine patlattı gitti...teorik fiyat falan hak getire...kapanışa göre 2.400 puan üzerinde görünüyor...buradan da vuruyor shortçulara...ayıların intikamı feci oluyor ama zamanlama mühim...yarın mı 3 ay sonra mı 1 sene sonra mı?

heman hemen her yıl (birkaç yıl istisna) ocak ayında aşağı büyük çaplı düşüşler olmuş...bakalım bu yıl ocak ayı nasıl geçecek...
    sayın TÜRKOĞLU
    bende ocağın 4.cü haftası zaman analizimde işaretli bir sonraki tarih ise Temmuzun 3.cü haftası bakalım trend bu tarihlerde ne etcek...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Vadeli de bu kadar kolay para kazanılan dönem görülmedi

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ve de kaybedilen sayın keremalkm...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

8.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    İktidar değişmesini bekliycem. Vade uzata uzata 2022 mayısa kadar dayan diyon
    Takılıyorum başganım, nerden biliyim ne olucağını, rüzgara karşı çiş yapmıycan, zopa yiye yiye bi onu öğrettiler bu saatten sonra
    düzeltme falan beklemeyin,düzeltme sandığımız şey çöküş olucak. TL bazlı ralli grafikisi kafayı büktüğü an olay biter bence düzeltme diye mal alanları bi güzel mallandırırlar
    tabii o zaman ne zaman bilemeyiz.
    Şindi tl bazlı ralli var, ralliye devam.
    dönüş için henüz hiçbir emare yok
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 516/1001 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •