Sayfa 517/934 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 7471 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Muhtemel gs galibiyetini fiyatlıyor gibi

2.  Alıntı Originally Posted by Sertan61 Yazıyı Oku
    Muhtemel gs galibiyetini fiyatlıyor gibi
    Sporlara ilgi artti gs yenerse çok farkli olcak gibi isler hadi hayirlisi bu borsada bu yükseliş çok iyi.

3.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    çöp kağıtlar bile flamaydı şuydu direkti tavan çizmeyen kalmadı

biz duygusal davrandık burda kaldık

kısmet
    teşekkürler tspor

canem benim
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

4. Kendi.adıma 8000 kot hissemi kademeli alımlarla son 18 ayda 26000 ‘a çıkardım 2012 den beri ağırlıkla sövdüğüm hissede ilk defa kar yazdım 10000 adetini bugün satarak ilk defa yüzümü güldürdün tspor geri kalan kısmıyla devam sevgili sıkıntılı ve uzun süredir bu forumda benim gibi sinirlerini harap eden hissedaşlarımda umarım bir miktar rahatlamışlardır

5. Daha önce de yazdım miras bırakacağım diye, güzel bir hafta olmuş. Diğer hesabımdan 0,88-1,00 dan aldıklarımı bugün postaladım, diğer hesaptakinin maliyeti de nihayet buralara yakın. Ama o miras. Ayrıca Yazdıklarım arşivde var. Her kelimesinin hâlâ arkasındayım. Umarım eskilerin yüzü bir nebze olsada gülüyordur. Bol kazançlar, şimdi hafta sonu maçı için sinerji zamanı. Mali yapı düzelmeden hiçbir şey olmazdı, umarım böyle devam ederler. Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Damador Yazıyı Oku
    Kendi.adıma 8000 kot hissemi kademeli alımlarla son 18 ayda 26000 �a çıkardım 2012 den beri ağırlıkla sövdüğüm hissede ilk defa kar yazdım 10000 adetini bugün satarak ilk defa yüzümü güldürdün tspor geri kalan kısmıyla devam sevgili sıkıntılı ve uzun süredir bu forumda benim gibi sinirlerini harap eden hissedaşlarımda umarım bir miktar rahatlamışlardır
    Sanki, biraz, sanırsam galiba... Bu sene o sene mi acaba...

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Patari Yazıyı Oku
    Daha önce de yazdım miras bırakacağım diye, güzel bir hafta olmuş. Diğer hesabımdan 0,88-1,00 dan aldıklarımı bugün postaladım, diğer hesaptakinin maliyeti de nihayet buralara yakın. Ama o miras. Ayrıca Yazdıklarım arşivde var. Her kelimesinin hâlâ arkasındayım. Umarım eskilerin yüzü bir nebze olsada gülüyordur. Bol kazançlar, şimdi hafta sonu maçı için sinerji zamanı. Mali yapı düzelmeden hiçbir şey olmazdı, umarım böyle devam ederler. Ytd.
    Vallaha kendi adıma Laz inadı kaz inadı durumundayım. Kendimce yaptığım maliyet hesabıma gelmeden çıkmayacağım. Bakalım ne olacak

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. bu haftada galip gelirse önü iyice açılır....spek ne yapar göreceğiz.............mayısta hepsi şekillenir....şampiyon olacak en önde finişe girer..

Sayfa 517/934 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •