Sayfa 517/1223 İlkİlk ... 174174675075155165175185195275676171017 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    osmanlı torunu
    üzerine alınanlara ne diyeyim. Türkiye cumhuriyeti kurulmadan önce Osmanlı devleti vardı bu arada Osmanlının içinde de bir sürü millet vardı. Yakışanı seçerler (yorumum size değil) Ermenisi,Rumu bulgarı, yunanı bosnalısı Azerisi say da say seçsinler ben Osmanlı torunu olduğumu gururla söyleyebiliyorum
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

2. Dip not: ukala darbukasinin forum daki telif hakkı karabaş a aittir

Ben optimize edip kullanıyorum ama formül onun

Telif hakkına saygısızlık etmeyelim

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hadi adnan hocayı aldınız kedicikleri almayacaktınız. bugün en az %3,31 düşeriz
    Adnanı boşver... Vakit kediciklere sahip çıkma vakti

Ama makyaj olmayınca durum vahim.

4.  Alıntı Originally Posted by DR. Yazıyı Oku

Tırmalar la onlar

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bırakın boş işleri beyler, para- pul ne uğraşıyorsunuz. Mahallenizde kıraathane açılmadı mı ? Ben sabah 1 , öğle 2, akşam 1 adet bedava kek ve yanında sınırsız içecekle beleş yaşamaya başladım. İnternette beleş, daha ne istiyorsunuz ? Yakında toplu taşımı da beleş yaparsalar yaşadık.

Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    üzerine alınanlara ne diyeyim. Türkiye cumhuriyeti kurulmadan önce Osmanlı devleti vardı bu arada Osmanlının içinde de bir sürü millet vardı. Yakışanı seçerler (yorumum size değil) Ermenisi,Rumu bulgarı, yunanı bosnalısı Azerisi say da say seçsinler ben Osmanlı torunu olduğumu gururla söyleyebiliyorum
    ooo.. tebrik ederim. sarayda doğdun sanırım bak sana bir müjde vereyim. borsa yeni satış kanalına girdi çıktı. ileriki günlerde görüşeceğiz. sen şeyim hıyar diyenin peşinde bir avuç tuz ile koş bakalım ayrıca biz konar göçer türkmenlerdeniz saray kim biz kim osmanlı torunu

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    adamlar iyi yere tezgah açmışlar...işler b... sardı mı bizi çekemiyorlar,saldırıyorlar, eyyyy falan filan...

ulen herkes kendi derdinde kim sallar seni...neymiş asfalt döküyormuş...aç kaldığında yersin asfaltı betonu üstüne de kanaldan bir bardak su içersin...

cebinde kaç para var?? dışarıdan aldığın yüzlerce milyar dolar borçla yapmadın mı yıkıntılarını?? mühendisliğini fransızı korelisi yapmadı mı?? kıskansa nye yapsın niye yap diye borç versin???

azcık beyninize elektrik yollayın da çalışsın neronlarınız...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

8.  Alıntı Originally Posted by DR. Yazıyı Oku

Adnan Oktar’ın yanından ayrılan Ceylan Özgül ise Twitter’dan ‘kedicik’ diye tabir edilen kadınların çoğunun silahlarla gezdiğini yazdı.

İşte Ceylan Özgül’ün o tweeti;

"Adnan Oktar örgütünden ayrılmış biri olarak söylüyorum, KEDİCİK kelimesi ile konuyu hafifletmenizi tavsiye etmem. Vitrinde masum görünen bu kadınların bir kısmı çift silahla geziyorlar. Türlü suçlara karıştıklarına şahidim."

demiş iyi düşün sonra pişman olma. Tırmıklayabilir ısırabilir
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Sayfa 517/1223 İlkİlk ... 174174675075155165175185195275676171017 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •