Sayfa 517/999 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Ing turuncu hesaptan 2 adet acip 1 milyon uzeri paraya 22 faiz alabilir miyiz?

2. Arkadaşlar , İzmir de veya başka büyükşehirlerde başına şöyle bir şey gelen varsa önerisini isterim.

İzmir de 60 daireli bir bina 2014 yılında oturum izni almış ve yönetim kurulmuş. Bina da her şey var ama şehir suyu yok. Merkezi sistem ısıtma ve tüm dairelerde artezyen su kullanılıyor. Doğal olarak hiç sayaç ta yok. Bu genel kurul da ben , izsu aboneliği yapılmasını ve şehir suyuna geçilmesini talep ettim. 5 kişi dışında kimse istemedi. Bedava su kardeşim diyorlar. ben de suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince bu kez kimse yönetici olmak istemedi.
    5 yıldır kullanılan su için cezalı abonelik mi olur yoksa , şu ana kadar belediye hiç bir ihbarname ve tebligat göndermediğinden normal işlem mi olur ?

3. marketler de tam cakal oldu daha 2 gun once baktım salatalık 6 tl domates 4 ıspanak 4 tl idi ...bugun baktım salatalık 10 domates ve ıspanak 6 tl olmus ...yine her sebze ye 1-2 tl zammı yedirmisler ..ne degisiti 2 gunde dolar 6 tl mil oldu benzine %30 zam falan mı geldi...bim ve migros ta patates sogan ı 2 tl ye veriyorlar saldırın gayet guzel de aldım ...bu arada 10 gun once mart ortasına 19 oran bulursak iyi yazdık bu gidisler onu da bulamıcaz oranlar 18-19.50 arasına dustu bu hafta ....hergun dusuyor tepeyi 32 sayarsak ettimi sana 14 puanlık dusus ( hatta 300 bazda stopaj indirimini koy 17 puanlık dusus var ) kredi faizleri de bu kadar dusuyor mu aceba ????

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Arkadaşlar , İzmir de veya başka büyükşehirlerde başına şöyle bir şey gelen varsa önerisini isterim.

İzmir de 60 daireli bir bina 2014 yılında oturum izni almış ve yönetim kurulmuş. Bina da her şey var ama şehir suyu yok. Merkezi sistem ısıtma ve tüm dairelerde artezyen su kullanılıyor. Doğal olarak hiç sayaç ta yok. Bu genel kurul da ben , izsu aboneliği yapılmasını ve şehir suyuna geçilmesini talep ettim. 5 kişi dışında kimse istemedi. Bedava su kardeşim diyorlar. ben de suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince bu kez kimse yönetici olmak istemedi.
    5 yıldır kullanılan su için cezalı abonelik mi olur yoksa , şu ana kadar belediye hiç bir ihbarname ve tebligat göndermediğinden normal işlem mi olur ?
    Belediye yer altinin suyunun cezasini sana nasil kesecek

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Arkadaşlar , İzmir de veya başka büyükşehirlerde başına şöyle bir şey gelen varsa önerisini isterim.

Geçmişe yönelik cezalı işlem yapılması kuvvetle muhtemel. Bence de daireler için şebeke suyuna geçiş çok daha sağlıklı olur, eş zamanlı olarak bahçe için artezyen aboneliği de başlatabilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Belediye yer altinin suyunun cezasini sana nasil kesecek

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Belediye değil DSİ ceza kesecek.Kuyu açmak DSİ iznine tabidir.İzinsiz kuyulara idari para cezası kesilir.

Ama yeni şehir şebeke suyu aboneliği için geçmişe dönük ceza olmaz.

Sadece kuyu izinsiz ise DSİ ceza kesebilir.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku

Ceza ödemeniz kaçınılmaz gibi ancak ceza tutarı üzerinden büyük indirimler alabilirsiniz.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 517/999 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •