Sayfa 517/997 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    HALKBNK bulaşmayacaktın.O devreleri yakar.

Bir neslin huniye yönelmesine sebep oldu.
    Halkta haftalık takaslara bakmakta fayda var birileri biriktirmeye başladı. Artık buradan sonrası ya banka batar ya da buranın dip olduğu ortaya çıkar.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Elbette rakamlar işe yaradığını gösteriyor...Bu kapanmada yoğun aşı yapılsaydı iş biterdi..
    Hastanede covid polikliniklerine gelen hastalar da sayılarla orantılı olarak azaldı. İşe yaramasına yaradı ama aşı konusunda yapılan yanlışlar var maalesef sadece kapanma ile çözebileceğimizden daha ciddi bir durum mevcut. Umarım yeni vaka piki oluşmadan tedarik tekrardan sağlanır.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    YKBNK sı acısından önemli olduğunu düşünmüyorum.BANKALARIN GÖZBEBEĞİ,KOÇ GURUBUNUN GÖZDESİ..
    teşekkürler ustam

Müptezel indiregandi aldın mı 7,70 i

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Uzun zamandır yoktunuz.

Kazanan birini görmek güzel.

Bozkurtun dediği gibi, paralarımız en azından yabancıya gitmemiş.

PALA ,22-23 Martta DOĞAL SELEKSİYON YAPTI.Forumu resetledi.Son 2 ayın özeti bu.
    ABKA abi bu 23 mart resetlenmesi kaç ay sonra toparlanır sence
    Hamdım Piştim Yandım

6. Borsada bence para kazanmak için bir çoğunlukla nakit ve günlük işlem yapmak gerekir. Komisyonu onbinde 2 civarında olanlar için. Ben on tane hisse de günlük al sat yaparım bir hisseyi bir günde 10-20 kez alır satarım. 10 kademe anlık derinlik var. Azar azar alırım azar azar aldığım hisseleri boş kademelere aldığım miktardan farklı az yada çok satış yazarım. Takip ettiğim her hissenin %2,5-5 aşağısına alış yazarım. Kapanış seansı öncesi iki içi kağıtla girerim. Bunlar ayın yarısında %1 artı kapatır. Hele biri vardı sadece bunu kapanıştan 5 dk önce alıp kapanışta satsam aylık %100 bırakırdı. Takip ettiğim kağıdı ezberledim. Bunlarda öyle 2-3 bin lot alınmaz. 100 200 bin lik portföy bunlarda zarar yazar. Çoğu hisse de robot var. Belirli miktar alış satışa duyarlı özellikle 1-2 bin lot çektin mi 1*2 saat basar satincaya kadar. Bazen %5 devre kestirir. Sonra o %5 i sen satınca artıya geçirir. Tavsiyem karlı ucuz geleceği olan hisselerde dikkat çekmeyecek kadar az az alıp satmak. Benim çoğunlukla vadem 5 dk.

7.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Müptezel indregandi aldın mı 7,70 i
    nereden tanışıyoruz seninle önce bir konuşmayı öğren, sonra ben ne yazdım onu da bir zahmet oku,..

buna göre bana ''aldın mı'' diyebilmek için en az 3 hafta, en çokta 7 hafta daha beklemen gerekli,..

önünde açıklanacak bir data var ve buna göre elbette USD nin hareketleri olacak,

zahmet edip bütün yazdıklarımı okursan USD tut olduğunu göreceksin, sadece son yazdıklarıma bakarsan düşüş öngörmeme rağmen USD için short önermediğimi bundan ziyade düşerse 7.75 ten al önerdiğimi göreceksin,

size ise hatırlarsanız sen ben hikaye bant doğru söyler demiştim, 2018 den geliyor çünkü ve çok defa kendini ispatlamıştır,..
    orada benim işaretlediğim 2 kutu var,..birine 1 diğerine 2 demişim,

benim öngörüm en az 3 hafta süresinde 7.75 lere doğru gideceği yönünde,..
    Son düzenleme : indregandi; 12-05-2021 saat: 15:28.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

2 ?
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    harikasın, 1591.63 alt üst bekliyorum, yeni denge noktası veya alt üst noktası,..

burasının üstü(1591.63 üstü) boğaya gider, boğa piyasası olur yada bu alt/üstte biraz eğlenebilir, ayrıntı analizlerde var zaten
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    zamanları sırasında verecem,
    şimdilik 03 mayıstan itibaren 4 hafta 1591.63 alt üst hedefli, USD ise 7.75,

çok belli ki USD de 7.75 altı yani bizim grafiklerde 2 dediğimiz yerin de altı,

BOĞA

aldın mı demeden bari 1 olmasını bekleseydin en azından,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 517/997 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz