Hastanede covid polikliniklerine gelen hastalar da sayılarla orantılı olarak azaldı. İşe yaramasına yaradı ama aşı konusunda yapılan yanlışlar var maalesef sadece kapanma ile çözebileceğimizden daha ciddi bir durum mevcut. Umarım yeni vaka piki oluşmadan tedarik tekrardan sağlanır.
Müptezel indiregandi aldın mı 7,70 i![]()
Borsada bence para kazanmak için bir çoğunlukla nakit ve günlük işlem yapmak gerekir. Komisyonu onbinde 2 civarında olanlar için. Ben on tane hisse de günlük al sat yaparım bir hisseyi bir günde 10-20 kez alır satarım. 10 kademe anlık derinlik var. Azar azar alırım azar azar aldığım hisseleri boş kademelere aldığım miktardan farklı az yada çok satış yazarım. Takip ettiğim her hissenin %2,5-5 aşağısına alış yazarım. Kapanış seansı öncesi iki içi kağıtla girerim. Bunlar ayın yarısında %1 artı kapatır. Hele biri vardı sadece bunu kapanıştan 5 dk önce alıp kapanışta satsam aylık %100 bırakırdı. Takip ettiğim kağıdı ezberledim. Bunlarda öyle 2-3 bin lot alınmaz. 100 200 bin lik portföy bunlarda zarar yazar. Çoğu hisse de robot var. Belirli miktar alış satışa duyarlı özellikle 1-2 bin lot çektin mi 1*2 saat basar satincaya kadar. Bazen %5 devre kestirir. Sonra o %5 i sen satınca artıya geçirir. Tavsiyem karlı ucuz geleceği olan hisselerde dikkat çekmeyecek kadar az az alıp satmak. Benim çoğunlukla vadem 5 dk.
nereden tanışıyoruz seninle önce bir konuşmayı öğren, sonra ben ne yazdım onu da bir zahmet oku,..
buna göre bana ''aldın mı'' diyebilmek için en az 3 hafta, en çokta 7 hafta daha beklemen gerekli,..
önünde açıklanacak bir data var ve buna göre elbette USD nin hareketleri olacak,
zahmet edip bütün yazdıklarımı okursan USD tut olduğunu göreceksin, sadece son yazdıklarıma bakarsan düşüş öngörmeme rağmen USD için short önermediğimi bundan ziyade düşerse 7.75 ten al önerdiğimi göreceksin,
size ise hatırlarsanız sen ben hikaye bant doğru söyler demiştim, 2018 den geliyor çünkü ve çok defa kendini ispatlamıştır,..
orada benim işaretlediğim 2 kutu var,..birine 1 diğerine 2 demişim,
benim öngörüm en az 3 hafta süresinde 7.75 lere doğru gideceği yönünde,..
Son düzenleme : indregandi; 12-05-2021 saat: 15:28.
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri