-Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET
Iki aile arasında kavga falan da cikmiyor..aksiyon olsa bizlere..
Cikar catismasi olsa ,dalia sirketteki butun hisselerimi veriyorum bir kuruma dese..o kurum da itin ugursuzun teki olsa..
Hisse 10 lira olsa, leyla Alaton bloomberg de ,dernekte kadinlarla yaptigi el işi cantalari anlatır hala..
Bunlara bir aksiyon lazim aga..fazla isvicre,norvec hayati yaşıyorlar..
2 Yıldır geri alım var.Geçen yıl ki geri alım dümenini çözdüm.Bu senekini çözemedim.Geri alım olmasa bence düşmeyecek ki.Geri alım işi sanki sağ gösterip sol çakma işi bana kalırsa.Dipten mal toplayıp geri alım haberi çıkınca piyasaya çakıyorlar.Kar ediyorlar böylece.Şirket pahalı alıyor gibi ama ne önemi var ki.Şirket 3-5 sene tutacak illaki kar eder.Geri alımın 2 katını sanki piyasaya yapıştırıyorlar.80 lerden 2 birim al, geri alım haberi sonrası 1 birimi karla sat.Sonra tekrar baskı kur hacimsiz tahtada az miktar satarak çökert aşağıdan tekrar topla.Her ay faizle %3-4 kazan 3 ay sonra alttan ya da aynı fiyatla bile geri alsa spek %12 kar var minimum. Geri alım olurken hacimsiz %25 düşen bir hisse görmedim ben.
Onlar devasa büyüklükte şirketler mal dağınık.Alarko 3-5 bin lotlara vere vere kasten düşürdüler.Düşerken de geri alım yapılmadı.BOFA nın çaktığı günler destek atılmadı.
Bugün gitsek Ortaköy'e masanın üstüne 882 mn dolar koysak.Verin holgingin anahtarını desek patronlara verirler mi ? cidden soruyorum.
Yer İmleri