Sayfa 517/871 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Yeşil kapanış yapmış dün Bovespa Banvit'i :)

Alıntı Originally Posted by Suat88 Yazıyı Oku
    Göstergeler yeter artık diyo
    İnşallah...

3. Ne bereketli malmış bu arkadaş.Sat sat bitmiyor :whistling:

Çıkmaz sokağa mi girdik.u dönüş tabelası nerede.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    21,5 dan aldığımız kağıda bak. 250 milyon lira yapmayıp düşseydi en azından kar düşük geldi der kendimi avuturdum. Keko efendi nerede piyasada yok yağlayıp ballıyordu.
    dostum bu konuyu çok konuştuğumuz hatırlıyorum....aradan neredeyse haftalar geçmiş tekrardan beni gündeme getirmene bir anlam veremedim...beklentilerimiz vardı ama gerçekleşmedi...Banvit hepimize yanlış yaptı....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    tuik verilerine göre 2017 ilk çeyreğe göre oldukça iyi durumda.
    ocak ayında fiyatlarda artış yok şubatta biraz kımıldamış ancak Mart ayında önemli artışlar var.
    ssss
    işte takip edilecek en önemli verilerden birisi de budur...banvitin market fiyatları...bir de ihracatı takip etmek için tuik verileri...Banvit hala ciro olarak çok iyi durumda...yılın son çeyreği en düşük ciro olmasını beklerken neredeyse en iyi ikinci ciroyu yaptı ama kar marjı ilk çeyrek ile aynı oldu...

çeyreklerde 650 milyonluk ciroya %10 zam yapmayı başarırsa oradan direk 65 milyon kar gelir...market fiyatlarına bakıyorum yanlış hatırlamıyorsam kasım aralık aylarında 5,5-6,0 tl iken geçen gün 6,25 tl idi...dediğim gibi çok da net hatırlamıyorum...

erpiliç kilosu 8 tl civarlarında iken Banvit nedense ısrar ile 6,25 civarlarında satış yapıyor...ssregitoss dostumuz piyasada mal fazlasının olduğunu söylemişti...bir de üreticiye yıllıkta 70 milyon yük getirecek bir zam da yapılmış idi...şu ana kadar market fiyatlarına gelen zam miktarları ancak bu yükleri karşılayacak düzeyde görünüyor...

yani 2018 ilk çeyrek de aşağı yukarı 2017 son çeyreği paralelinde gelecek görünüyor....tabi ihracattı artırmış ise bu kar daha da iyileşecektir yok yine aynı ise aşağı yukarı benzer gelecektir...

asıl önemli olan bilanço dönemi satışların en çok olduğu dolayısı ile kar marjının en yüksek olduğu ikinci ve üçüncü çeyrekler olacaktır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    işte takip edilecek en önemli verilerden birisi de budur...banvitin market fiyatları...bir de ihracatı takip etmek için tuik verileri...Banvit hala ciro olarak çok iyi durumda...yılın son çeyreği en düşük ciro olmasını beklerken neredeyse en iyi ikinci ciroyu yaptı ama kar marjı ilk çeyrek ile aynı oldu...

çeyreklerde 650 milyonluk ciroya %10 zam yapmayı başarırsa oradan direk 65 milyon kar gelir...market fiyatlarına bakıyorum yanlış hatırlamıyorsam kasım aralık aylarında 5,5-6,0 tl iken geçen gün 6,25 tl idi...dediğim gibi çok da net hatırlamıyorum...

erpiliç kilosu 8 tl civarlarında iken Banvit nedense ısrar ile 6,25 civarlarında satış yapıyor...ssregitoss dostumuz piyasada mal fazlasının olduğunu söylemişti...bir de üreticiye yıllıkta 70 milyon yük getirecek bir zam da yapılmış idi...şu ana kadar market fiyatlarına gelen zam miktarları ancak bu yükleri karşılayacak düzeyde görünüyor...

yani 2018 ilk çeyrek de aşağı yukarı 2017 son çeyreği paralelinde gelecek görünüyor....tabi ihracattı artırmış ise bu kar daha da iyileşecektir yok yine aynı ise aşağı yukarı benzer gelecektir...

asıl önemli olan bilanço dönemi satışların en çok olduğu dolayısı ile kar marjının en yüksek olduğu ikinci ve üçüncü çeyrekler olacaktır...
    Erpiliç ile banvit arasinda ki fiyat farkının en önemli sebebi erpilicin kuru yolum yapması. Bir ara tv de kuru yolum tavuğun daha sağlıklı olduğu yönünde haber vardı. Bu sebeple tüketici 1 tl fazla verip kuru yolum a yöneliyor bence.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 517/871 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •