Sayfa 518/1223 İlkİlk ... 184184685085165175185195205285686181018 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ooo.. tebrik ederim. sarayda doğdun sanırım bak sana bir müjde vereyim. borsa yeni satış kanalına girdi çıktı. ileriki günlerde görüşeceğiz. sen şeyim hıyar diyenin peşinde bir avuç tuz ile koş bakalım ayrıca biz konar göçer türkmenlerdeniz saray kim biz osmanlı torunu
    .
    İyi ya satış kanalına girdiysek şortlarımızı giyeriz devam.Biz de yörüğüz Ege yörüklerinden tanıştığımıza memnun oldum. bakalım diğer arkadaşlar nereliym,iş
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Halkbank topiğindekiler Garan da yazmaya başlamış. Adamın biride şöyle yazmış" Üstadlar tayin mi oldunuz" 😂😂😂

3. Borsa halen eski satış kanalında 5 aydır

Aynen hang seng in

Bovespanin

Ve diğer emerginglerin olduğu gibi

Totonuzdan yeni satış kanalı falan uydurmayin

Şu an için öyle bir durum yok

Olursa yazarız dert değil yani

Borsa bu

İner de çıkar da
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    .
    İyi ya satış kanalına girdiysek şortlarımızı giyeriz devam.Biz de yörüğüz Ege yörüklerinden tanıştığımıza memnun oldum. bakalım diğer arkadaşlar nereliym,iş
    öyle yook hale midir lale midir onu dinle.. oda osmanlı torunu.. benim yolum sana çıkmaz sokak olur.. çocuk gibisin ne deyim

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ooo.. tebrik ederim. sarayda doğdun sanırım bak sana bir müjde vereyim. borsa yeni satış kanalına girdi çıktı. ileriki günlerde görüşeceğiz. sen şeyim hıyar diyenin peşinde bir avuç tuz ile koş bakalım ayrıca biz konar göçer türkmenlerdeniz saray kim biz kim osmanlı torunu
    Ne diyelim kardeşim,

Vatandaş Osmanlıyı ırk sanıyor... Oğuz atanın 24 torunundan Kayı boyundan bir ailedir Osmanlı Osmanoğulları...

Osmanlı döneminde NE ÇEKMİŞTİR YÖRÜK TÜRKMENLER PEEHHHH.!!!
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

6. bendeki grafik yeni bir satış kanalina girdi diyo, grafikin yalancisiyim, tutar tutmaz bilemem emme hedefi ürkütücü. ..yazarsam millet linc eder beni
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    üzerine alınanlara ne diyeyim. Türkiye cumhuriyeti kurulmadan önce Osmanlı devleti vardı bu arada Osmanlının içinde de bir sürü millet vardı. Yakışanı seçerler (yorumum size değil) Ermenisi,Rumu bulgarı, yunanı bosnalısı Azerisi say da say seçsinler ben Osmanlı torunu olduğumu gururla söyleyebiliyorum
    Ermenisi,Rumu Bulgarı,Yunanı,Boşnağı Osmanlı torunuyum dedi, Alibey de Osmanlı torunuyum dedi Alibey'i nasıl ayırdeceğiz? Yoksa fark yok mu?

Alibey,
    5 milyon km² imparatorluk toprağındaki devletleri hanedan kaptırmıştı, bence biraz sabırlı olsak da yeni hanedan o devletleri yeniden işgal edince imparatorluk olduk desek, iyi olma mı? Elalemi kendimize güldürmesek..

Sayfa 518/1223 İlkİlk ... 184184685085165175185195205285686181018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •