Sayfa 518/948 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sn.kemosabe ile ayni düşüncedeyim

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Biliyorum üstadım, sağolun, zaten sizin için buradayım.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Ya kitapçı abi gel, Allah aşkına, bir karar verme aşamasındayım, gözünü seveyim çık ortaya.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, Sn.Wishwind'i, sizi en çok seveniniz ve sıkı takipçiniz olacak diyorsunuz, bize pek mümkün görünmüyor, zor biraz abi.
    CEVAP:
    -Evet, aynen öyle olacağını düşünüyorum inşallah.

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Biliyorum üstadım, sağolun, zaten sizin için buradayım.
    Gitme kardeşim kal bırak milleti sen toparladın buraları bu net

5.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Gitme kardeşim kal bırak milleti sen toparladın buraları bu net

aynen dostum...........
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by wishwind Yazıyı Oku
    alım ve satım yabmak herkesın en doğal hakkı

ama alış yabarkende satış yabarkende kâğıdın ahengını bozan durumları husnu zanlı degerlendırmek mumkun degıl

yukarı gıderken ıyı de aşağı gelınce mı mızıkçılık yabıyorsun sayın wısh dıye sorarsanız

elımde az bır kâğıt var henüz tam alıma geçmedim

halen kâğıdı tanımaya çalışıyorum

ama gun ıcınde ahengı bozan alış ve satış yabanları ıyı nıyetlı olarak degerlendırmem mumkun degıl

gun ıcı rakamlar ne dıyor en yüksek 2,85 en duşuk 2,63

ıyı nıyet arayalım da neresınde arayalum
    Gunici destek 2.62 Direnç 2.85 olduğundan 2 kere direnci denedi 3de koparır unarim ve Bist - ydi o.Hareketler normal.2.54 altı bozar 2.98 üstü yeni zirveler.Bistten dolayı rsi de 4 ve saatlikte aşağı yönlü hareket var.P tesi umarım herşeyi yukarı kaldırır.ytd.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

7. Sayın İzci gerçekten motive edici ve yol göstericisiniz bizler için siz yazmassanız ky bu kağıttaki sabır testinden başarısız çıkar sattırarlar malını yolun sonuna ulaşan ky den çok dua alırsınız yazmaya devam Sayın İzci hepinize iyi haftalar dilerin herşey gönlünüzce olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by inhibitor Yazıyı Oku
    https://i.hizliresim.com/LbZlj0.jpg

Tabloya göre 1 Temmuz 2017 - 30 Eylül 2017 tarihi arasında marka kullanım komısyonu gelırı elde edılmemıs gorunuyor.

ıkı donemde de marka gelırlerı aynı gorunuyor. Bir hata olmalı
    Bir hata veya yanlışlıktan değil de, raporlamada farklı isimler kullanılmasından kaynaklanıyor. Şöyle ki, birinde marka kullanım bedeli diye bahsedilmiş, diğerinde ise ana hesap olan, diğer gelirler kaleminde gösterilmiş.

Bu karışıklığın nedeni; Mevzuatta tek düzen hesap planı yasa ile belirlenmiş, ana hesapların neler olduğu ve yardımcı hesapların nasıl açılacağı ve kodlanacağı yine yasa ile belirtilmiş. Şimdi burada marka kullanım bedeli; diğer gelirler hesabının bir alt yardımcı hesabı niteliğinde ve burada vergi sorumlusunun nasıl bir alt hesapta göstereceği kendine bırakılmış, ister diğer gelirler olarak ana hesapta rapor eder, isterse daha iyi anlaşılabilmesi açısından alt hesapta ayrıca belirtir.

Sonuçta bir gelir kalemi; 600 lü gelir hesabına kaydedilmiş mi, kaydedilmiş. Raporlamada özel dipnot olarak ayrıca gösterilmesi veya raporlamanın açıklayıcılığı ve anlaşılabilirliği açısından işin detay kısmından öteye gitmez. Neticede; Muhasebe sistemi açısından vergi matrahını etkileyecek veya değiştirecek herhangi bir durum bulunmamaktadır.

Sayfa 518/948 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •