Sayfa 518/1000 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aslında bence trump aşılı.Hiç ama hiç sallamıyor corona falan,baya baya etrafı kalabalık maskesiz dolanıyor ortalıkta.
    Yoksa yoksa Reyiste mi aşılı, geçen damat, kendi, kalın maskesiz dolanıyorlardı, yalnız Koca bunlardan baya uzak duruyordu fotoğrafta.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok ya sn kitapçı trump la şırnaktaki hasan amcayı eşitlemez corona.Misal geçtim trump ı bizim reisin hastalığı kapma olasılığı nedir hasan amcanın olasılığı ne.
    trumpın yanı başında olanlardan şu an kitapçı daha iyi durumda, sonunu allah bilir hocam, bakınız boris direkten döndü, ölümünü açıkalyacaklarken son anda yırrtı.

Ben gelecek kıştan çok endişeliyim.Yazın azalacak bu hastalık.Ama gelecek kış ikinci atak olasılığı kesin gibi bir şey.Bu kez avrupaya martta geldi yaza kadar 3 ay sürdü olay.Gelecek kış ekim kasım gibi başlarsa ki wuhanda o aylarda başladığı söyleniyor,koca kış bu hastalık ortalığın canına okur.Hem madden hem manen kayıplar çok olur.

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    trumpın yanında olanlardan şu an kitapçı daha iyi durumda, sonunu allah bilir hocam.
    Gene de sakın tedbiri elden bırakmayın sn kitapçı.İkamet sizin istanbuldu diye hatırlıyorum, her gün metroya 500 binle bir milyon arasında insan biniyor sizin şehirde.Nasıl önlem alınacak,gelecek yıl ne yapılacak cidden zor bu işler.

5. sadece trump değil ki, yardımcısı pence hastaların yanında maskesiz dolaşıyor..

Tespit edilen her vakaya karşı toplumda 12 vaka olduğu düşünülüyor ,hesapları ona göre güncelleyin arkadaşlar.Bu hastalığın derdi öldürücülüğünün çok yüksek olması değil,çok hızlı bulaşması ve tedavi namına hala doğru dürüst tek ilaç yok.Misal sık kullanılan klorakin yani kinin ilacı son çalışmalarda etkisi olmadığı düşünülüyor.Ne tedavide ne ölüm oranlarında fark yaratmıyormuş.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Gene de sakın tedbiri elden bırakmayın sn kitapçı.İkamet sizin istanbuldu diye hatırlıyorum, her gün metroya 500 binle bir milyon arasında insan biniyor sizin şehirde.Nasıl önlem alınacak,gelecek yıl ne yapılacak cidden zor bu işler.
    Yahu uyarıp durman şunu, bir mikrop eksilir şu Dünyadan.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Valla bence kesinlikle aşısı var ,trump da aşılı,o adamı riske atarlar mı mümkün mü.

Sayfa 518/1000 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •