Sayfa 518/919 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Türkçe okuma yazma sorunu olan zat sana söylüyorum...

Hem arkamdan yazılar yazıyorsun , hem iftira atıyorsun hem de cümlelerimi değiştirerek algı yapıyorsun. ( bir de madde olarak beni etiketleme yazmışsın sen bunca şeyi yap sonra beni etiketleme yaz..)

"Hisse 1 dolara düşecek" diye bir cümlem var mı benim ? Cümlemi neden değiştirip yazıyorsun ? amacın ne?

Hem algı yapıyorsun , hemde iftira atıyorsun.

Kurduğum cümle.. "1 dolarda seni bekliyorum "

Senin yazdığın cümle ile benim yazdığım cümle aynı mı?

bak yine iftira atıyorsun .

Bir de tehdit demişsin .. dedim ya ben zararsız , kendi halinde biriyim ne tehditi severim ne kavgayı ... Benim yazdığım hiç bir cümlede tehdit yok .

Hadi bir daha benim hakkımda bir şeyler yazma.İşine gücüne bak .

Hakını da yemiyim inşallah kazanrsın demişsin..

Ben de sana aynısını diliyorum .. inşallah sende bol bol kazanırsın .

2. 1 dolarda seni bekliyorum demek 1 dolar hedef vermek degil!!! sonuna kadar hakli Yormayin kendinizi bence.

3.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    1 dolarda seni bekliyorum demek 1 dolar hedef vermek degil!!! sonuna kadar hakli Yormayin kendinizi bence.
    Ahmet Bolat: "Hisse fiyatı 6 doları aşmalı"

THY İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bolat " hisse fiyatının en az 6 dolar olmasını beklediklerini ifade etti

https://www.airporthaber.com/havacil...ri-asmali.html

hedef fiyat cümlesi nasıl kurulur, gördün mü bak bidbas.

4. Eğer ilgili kişiler bir daha arkamdan yazılar yazmazlarsa , buraya yani hissenet forumunua girmek istemiyorum artık .

Çünkü bu kişilerle aynı yerde olmak bile istemiyorum artık.

Benim hakkımda yine böyle iftiralar ve yazılar yazarlarsa yine gereken cevabımı bu kişilere vereceğim buradan.

5. Bak gardasim küçükken seni kimse dinlememis ilgi gormemis olabilirsin ama kendini buralarda iyilestirmeye calisma yeri bura degil. Son cumleyide sen kurunca hakli olmuyorsun bunu da kendine anlatmaya çalış. Seni insan yerine koyup cevap veriyor bu naif adamlar biraz kulak ver. Simdi son cumleni kur ve kendini tatmin et cevap yazmayacağım. İster kufur et ister saydir ama sunu bil gercekten halletmen gereken sorunların var profesyonel bir destek sart.
     Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Eğer ilgili kişiler bir daha arkamdan yazılar yazmazlarsa , buraya yani hissenet forumunua girmek istemiyorum artık .

Benim hakkımda yine böyle iftiralar ve yazılar yazarlarsa yine gereken cevabımı bu kişilere vereceğim buradan.

6.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Bak gardasim küçükken seni kimse dinlememis ilgi gormemis olabilirsin ama kendini buralarda iyilestirmeye calisma yeri bura degil. Son cumleyide sen kurunca hakli olmuyorsun bunu da kendine anlatmaya çalış. Seni insan yerine koyup cevap veriyor bu naif adamlar biraz kulak ver. Simdi son cumleni kur ve kendini tatmin et cevap yazmayacağım. İster kufur et ister saydir ama sunu bil gercekten halletmen gereken sorunların var profesyonel bir destek sart.
    Hadi sen de işine bak ..

bir daha da beni etiketleme ..

Kimin haklı olup olmadığını siz 2-3 kişi değil .Twitterdaki 100 lerce kişi cevap verecek .Attığım tweetler duruyor hem orda hem burda. #KRONT etiketiyle zaten yüzlerce kişi hem twittera bakacak hem de hisse nete eski konuşmları okuyacak ve karar vereceklerdir, kimin haklı olup olmadığının.

Her twetimi bugün ortalama 300 kişi görüntüledi. bir tanesini örnek olarak koyuyorum kaç kişi görüntüledi diye

https://www.hizliresim.com/ghekhbv

Burda da bu sayfanın linkini verdim.. 260 kişi görüntülemiş

https://www.hizliresim.com/phbnrp2

https://twitter.com/amonslayer00/sta...87149014962176

Hadi işine , bir daha etiketleme beni .Umarım sen de bol bol kazanırsın.
    Son düzenleme : lionnes1; 25-08-2022 saat: 22:39.

7. Eğer ilgili kişiler bir daha arkamdan yazılar yazmazlarsa , buraya yani hissenet forumuna girmek istemiyorum artık .

Sayfa 518/919 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •