Beşiktaş : Kulübümüz tarafından yapılan son iki tarama testinin yanı sıra, milli takım kamplarında yapılan testler neticesinde Futbol Takımımızda Covid-19 pozitif teşhisi konulan futbolcu sayısı 8'e yükselmiştir"
Beşiktaş : Kulübümüz tarafından yapılan son iki tarama testinin yanı sıra, milli takım kamplarında yapılan testler neticesinde Futbol Takımımızda Covid-19 pozitif teşhisi konulan futbolcu sayısı 8'e yükselmiştir"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydın kafe
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Euro/TL 8.9960
Sterlin/TL 9.9980
Hıc bir şey yapilmadan lafla dolar 1 lira dustu....
Olacak şey değil..Bu is sadece faiz artırımı işi degil bence...
Kimbilir perde arkasinda kimlere ne sözler verildi...
Hıc bi sey olmadiysa bile kesin bi sey oldu bu sefer !!!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : WYATT EARP; 13-11-2020 saat: 10:14.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Türkiye'de Eylül ayında arındırılmış verilerle sanayi üretimi yıllık %8,1 (Beklenti %7,5)
Kredi faizleri ciddi artmış ..
![]()
Microsoft'un kurucusu Bill Gates, tüm dünyanın mücadele ettiği korona virüs salgınına karşı geliştirilen aşı projelerine büyük bir maddi destek sağladı. Buna göre Bill Gates ve eşi Melinda Gates’in yönettiği Gates Vakfı on milyonlarca dolar harcadı. Peki Bill Gates ve eşi hangi projelere yatırım yaptı? İşte detaylar...
NTV'de yer alan habere göre, Jeff Bezos'tan sonra dünyanın en zengin ikinci adamı olan*Bill Gates ABD merkezli şirketteki görevini bıraktıktan sonra tüm mesaisini hayır işlerine ayırdı. 2008 yılından itibaren aşı çalışmalarına yaklaşık 45 milyar dolar aktaran çift,*korona virüse karşı geliştirilen 4 projeye destek oldu.
Kaynak Yeniçağ: Olağan şüpheli Bill Gates'in yatırım yaptığı 4 aşı üreticisi ortaya çıktı. Bütün şüpheli ipuçları onu gösteriyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri