Sayfa 518/1001 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    aşı çözüm olacaksa yeni dünya düzeni ne demek oluyor, açıklar mısınız bana..açıklayamazsınız..çünkü borsadan başka düşünceniz yok
    abicim hadi ahaber'e devam et... boşa germe milleti... burada eğitimli, görmüş geçirmiş insanlar da var eminim saçma sapan yazılarını görüp benim gibi mideleri kalkıyordur...

2.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    syn. sindoma yazılan eleştiriyi yanlış anlıyorsunuz.... sizler bizden daha iyi trader ve bilgiye sahipsiniz... burayı öncelikle belirteyim..

o nedenle sizler bizim ustamızsınız....... biz ustalarımızın kavga etmesini değil.... kabul edilebilir şekilde birbirinin pozu hakkında düşüncelerini ifade etmesini bekliyoruz........ne o ne bu yani yancı mancı yok......

bunu daha öncede yazdım...........koç sana ne olduki atladın
    adamı gömdün..!!!daha ne olsun ..yargı dağıtacam ayağına..koç bildiğin mazlum oldu ..mazlumu getirin bana

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Çinden 50 milyon doz aşı gelecekti..ne oldu..neden 10 da 1 ine düştü..eee faydası olmayan 50 milyon dozu ne yapacaksınız değil mi.
    bir cacık bildiğin yok boş atıp durma git kendine sayfa aç orada ver veriştir..!!!
    diyorum ya sana o aşı işe yaramazsa o makineye bağlandığında keşke birşey bulsalar diye iç geçireceksin...!!!
    zor tutuyorum kendimi..senin gibi tiplere

4. adamlar laboratuvarda üretmiş virüsü..bunu ispatlmışlar..sonra salmış dünyanın üzerine..
    alın size aşı diyerek de milletin gazını alıyorlar..okumuş insan bilimsel verilere inanır..ulen adamlar ispatlanmış diyor, laboratuvar ortamında..ne diyor diye dinler anlamaya çalışır olup biteni..
    sen borsada para kazanacaksın diye küreselcilerin her verdiğini yiyecek misin..

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Çinden 50 milyon doz aşı gelecekti..ne oldu..neden 10 da 1 ine düştü..eee faydası olmayan 50 milyon dozu ne yapacaksınız değil mi.
    yebi dünya düzeni olayını da git oy verdiğin adama sor..
    sen bilmezsin ama bu ülke de bilgi edinme hakkı diye bir şey var..!!!
    ulen adamlar aşı bulsa laf edersiniz kansere çare bulsa laf edersiniz ..bir b*k görmediğiniz için bunlar..!!!
    boş adamlarsınız.!!

6. XU030 haftalık grafiğine bakınca acaba demem ne kadar doğru??? sizinde görüşlerinizi alabilir miyim??

7. Borsalar daha da gidebilir, hele hele bizim borsamız hala epey ucuz globale göre... Sp 500'de Tsla gibi bir iki büyük hikaye çıksa 4500+++ ler bile mümkün... Lakin temelde bir değişiklik olmazsa... Temelde de problem çıkmaz gibi ama ufukta Trump meselesi var ve işin rengini tam tersine çevirebilir... Orayı da atlatırsa piyasalar devamke...

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Kendi pozisyonlarım olduğu için ezberlediğim grafları Basit olarak yorumladım istek üzerine .
    DOW 31.200 üzeri haftalık kapanışlarda yükselen kanal devam eder.
    Düzeltme bölgesi 27.000-28.000 .
    Eregl 14.76 üzeri , Tuprs 107.000 üzeri kaldığı sürece beklentim bu yönde.
    Endeks 1450 den sonra sahildeki kumdan kale gibi gözüküyor bir dalga ya bakar bu yüzden stooploss lu oyun .
    Benim yazdığım çizdiğim senelerdir buralarda yukarki 2 tahta ve yonca için ne demişik ne olmuşlar baştan sona graflarla beraber disiplin içinde trede mizi edip bu hafta için kenara çekildik perşembe akşamı.
    Pazartesi açılışına göre sadece derinliği olan tahtalarda duruma göre stooplosslu oyuna bakarız.

Sayfa 518/1001 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •