Sayfa 518/760 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gel bilanço gel....
    Keko rahat ol ustad bu hisseyi uzun süredir tanıyorum çok işlem yaptım yazılarımı bulabilrsin bu şartlar altına burası riski düşük bir fiyat bu kadar kötü bir piyasada bir çok şirket srrmayesini bile kaybetmişken böyle bir şirket böyle bir bilanço bu f/k ile kolay kolay para kaybettirmez haaaa köşe dördürürmü bak işte birileri gözüne kestirirse o da olur haaa bir temmetü veriyor dolandırıcıda değiller daha ne olsun herşey var o zaman helva yapalım sadece sabır sonra beraber helvayı yeriz bilançoya kadar bende burdayım ve her düşüde yüklü mal alacağım bu hissede

2.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Bence hisse bugün oldukça iyi bir güç gösterisi yaptı Anadolu yatırımın 200 bin lota yakın malını yaklaşık 2000 puan eksi borsada aldılar demekki hisse kıymetli olnuca sadece yüzde 1 eksi kapatarak adamın 200 bin lotunu 2000 bin puan ekside aldılar başka bir hisse bu şartlarda dip bile yapardı sonuç bu güç gösterisinden sonra zaten hergün biaraz daha az kalan bilanço açıklamasına yaklaştıkça hisse yukarı doğru sert ivmelenecektir bu hissenin f/k sı 2.80 bu şaka gibi bir oran ben bilanço ile birlikte önce 2 nin üstünü sonrada 2.50 fiyatını bekliyorum bu günkü güç gösterisinden sonra artık bana göre 1.62 altı hayal oldu
    gerçekten de çok güçlü durdu....zaten son 15-20 gündür buralarda takılıyor...birileri güzel topluyor..daha ne kadar toplar bilemiyoruz...fk biz hep en ucuzu 4 olsun diyorduk meğer burda hala 2,80 miş.... üstelik bir çok şirket fk 5 civarlarından değer görüyorken buraları gerçekten de çok komik...yalnız hisse hep yerinde kaldığı için tüm ky yatırımcılar çıkmayacak hissede zaman kayıp etmeyelim diye düşünüyorlar....hissenin temel verilerine bakmıyorlar...ne zaman ki hisse hareketlendi işte o zaman alım için kuyruğa girerler...

durdoda da böyle olmuştu...haftalarca 3,70-4,00 aralığından dil döktük ama hiç bir ky gelip dönüp bakmadı ama ne zaman ki hisse 7,5 ları gördü millet yeni yeni alım için sıraya girdi... sonrada birazcık düzeltmeye girdi mi ağlamaya başladılar...beyler iyi hisse iyi fiyatta iken neredeydin ??

umarım pala da ne zaman hareket ettireceğini iyi biliyordur...eminim ki biraz hareketlense bu topikte en az 50 kişi doluşacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. bu anadolu yatırımın maliyeti kaçtı acaba ki buradan verdi ?? takaslarda neler görüyorsun HOOK dostum....kim alıcı kim satıcı..bu satıcılar satmaktan bıkmadılar mı ?? ellerinde ne kadar daha var ?? bir de pala daha ne kadar toplar acaba ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Sevgili keko Anadolu yatırımın malları aldığı günü gayet iyi hatırlıyorum sanırım 8 9ay öncesi yaklaşık 9 aydır taşıyor 1.40 1 50 arası almıştı bu malları elinde hiç mal kalmadı benim takip ettiğim kadarı ile 1.50 nin altında kimsede maliyet yok borsada panik olan malını veriyor bu hissede tek söyleyeceğim hisse yukarı hareketlendimi alıcak mal bulamazsın ki yakında basar yukarıya

5.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Sevgili keko Anadolu yatırımın malları aldığı günü gayet iyi hatırlıyorum sanırım 8 9ay öncesi yaklaşık 9 aydır taşıyor 1.40 1 50 arası almıştı bu malları elinde hiç mal kalmadı benim takip ettiğim kadarı ile 1.50 nin altında kimsede maliyet yok borsada panik olan malını veriyor bu hissede tek söyleyeceğim hisse yukarı hareketlendimi alıcak mal bulamazsın ki yakında basar yukarıya
    8-9 ayda %15 civarı kazanmış..bu miktar çok azdır..karel bile bir hafta içinde %15 den fazla prim yaptı...umarım ağamız vakti geldiğinde hissemizi yukarı kaldırır..çünkü hareket olmadıkça yatırımcılar bezip satış yapıyor...gerçi toplamak isteyen bir ağa için böylesi daha iyidir..

umarım ağa da biz de kazanırız..hisse fiyatının çıkması blcyt ın imajı için de iyidir prestijlerini de artırır...

6. 2018 yılında ciro %30 net kar ise %74 artmış idi...acaba bu oranlardaki büyümeyi 2018 yılı ilk çeyreğe uygularsak ,2019 yılı ilk çeyreğ i tahmin edebilecek miyiz....??

2018 yılı ilk çeyrek ciro 43 milyon ,net kar ise 5,1 milyon idi...buna göre 43*%30 =13 milyon artış 43+13=56 milyon ciro.....

net kar ise 5,1 milyon tl idi...5,1 *%74 =3,78 milyon artış...5,1 +3,78=8.9 milyon net kar...

eğer geçen yılın performansını sergilerse ?? 56 milyon ciro ,8,9 milyon net kar ortaya çıkıyor...

biraz beyin cimnastiği yapalım dedik...ama bence ekonomik krizin etkisi ile bu kadar ciro ve kar olmaz...benim şahsi beklentim 50 milyon tl civarı ciro ,6,5 milyon tl de net kar bekliyorum...bakalım hayırlısı ile sonuç ne gelecek ??

7. blcyt geçen yılın ilk çeyrek bilançosunu 8 mayısta yollamış...bakalım bu yıl ne zaman yollar ??

8. Eski dostlar icin bir tahminde ben yapayim. Mevcut eko durumda ciro 45 olsa, esas faaliyet kari 15 olsa, doviz yukumlulugu 60 milyon, parite ort yuzde 7 arti desek -4.2 kur zarari etse, eldeki paylardan 31.03.2019 kapanisa gore 1.70 fiyat- 1.2 milyon + faaliyet disi kar gelse
    2.64 vergi dussek

15-4.2+1.2-2.64=9.36 toplam kar ana ortakliga 3 te 2 si gelse 5.9 milyon civari gelebilir diye dusinuyorum. Burda ilk 3 ay islerin ve cironun nasil oldugu cok onemli. Yani gecen seneye paralel bir rakam bekliyorum. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 518/760 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •