Sayfa 519/761 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 6088 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. Acemsah abey mesala ozgyo yaptı .İsletemeden galipe devretti .Galipte uzay boşluğuna fırlattı.Mesala acem abi crfrsa şuanda reyon görevlisi olarak calisiyor adelde şef olmuş.Mudur olunca bize teslim eder

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

2. Bak acem abi ben doğruyu yazarım.sende dedinki 20 olmadan maliyete gelen malları vermem ama sen 15 de ana mali vermişsin.Ben adamın ciğerini bilirim.Simdi kar kalmış diyorsun.Ben kimin ne yaptığını anlarım.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Bugün ki yükselişin nedenini tekniğini yorumlayan birisi çıkmadı? Ne oldu da spek efendi öptü bizi bayram değil seyran değil

4. İşyatırım dün 23.000 lotla gene en büyük alıcı...3 ayda 200.000 lot mal topladı...
    Bu yükselişin nedeni iş yatırımın mal çıkmaya başlama operasyonu olması da ihtimaller dahilinde bence..dikkatli olun beyler...özellikle dün atlayanlar ...ytd

5. 12.96 ile 3500 lot civarı eşlesme var an itibariyle...

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

6. Gunlukte macd yeni al veriyor... bugunku kapanis onem arz etmekte

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

7.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Ben sizi uv yatırımcı bilirdim. Sizde al sat yapıyorsanız borsanın tadı kalmaz olmuş ytd

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hocam haklısınız fakat, dün hacimli ve ani çıkışı soru işaretleri yaptı, başka bir arkadaşın belirttiği üzere işbank yüklü var gözüküyor, mal boşaltma planı dahilinde yapılmışta olabilir. sindire sindire gitse kalıcı olacaktık fakat şimdilik kenardan full nakit derim i de diğer kağıtlar gibi izlemede olacağım. sizlere bol kazançlar. giderse de yolu açık olsun.

8. 13,13 den ilk partilerim gitti...
    Nakit kraldır.

Sayfa 519/761 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •