Sayfa 519/852 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Kipada ödünç piyasında kurumlardan mal isteniyor.ödünç piyasında baktığımızda 50 bin lota 50 tl veriyorlar.mal verende var. 2 günlüğe kirarlanan mallarla açığa mal satılıyor.
    Kipa pozisyonu arkadaşlara sesleniyorum.kurumlarınız sizi ararsa sakın vermeyin.
    Bu kendi ayağınıza kurşun sıkmaktır...
    Tüm yorumlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz...

2. Geçen gün bankam beni aradı ve aynen benden bunu talep etti, hayır dedim...

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Walk-in Yazıyı Oku
    Geçen gün bankam beni aradı ve aynen benden bunu talep etti, hayır dedim...

YTD
    Bizden habersiz verme ihtimalleri var mi?

4.  Alıntı Originally Posted by devil hunter Yazıyı Oku
    Kipada ödünç piyasında kurumlardan mal isteniyor.ödünç piyasında baktığımızda 50 bin lota 50 tl veriyorlar.mal verende var. 2 günlüğe kirarlanan mallarla açığa mal satılıyor.
    Kipa pozisyonu arkadaşlara sesleniyorum.kurumlarınız sizi ararsa sakın vermeyin.
    Bu kendi ayağınıza kurşun sıkmaktır...
     Alıntı Originally Posted by priceless Yazıyı Oku
    Kurumunuzun aramasını beklemeyin....KURUMUNUZU ARAYIP MALINIZIN ÖDÜNÇ PİYASASINDA DEGERLENDİRİLMESİNİ İSTEMEDİĞİNİZİ SÖYLEYİN!

Bir çok kurum sözleşmesinde otomatik olarak "ödünç piyasasında degerlendirilmesine izin veriyorum" u imzalattıgından, telefon açıp bunu iptal ettirmeniz yeterli, gidip yeni bir sözleşme imzalamanıza gerek yok.
    Aylık hesap ekstresinde veya portföy detayında bu tarz işlemler görünüyor mu?
    Bankanın veya kurumun hesabımızdaki işlemleri bizden gizleme ihtimali yoktur herhalde....

5. böyle gereksiz düştükçe açıkçı açığını çok rahat kapatır hisse gideceği hedefe çok çabuk gitmeli yoksa her türlü dalavere döner
    YTD

6. Migros larimizi veriiin. Bos yere alavere dalavere çevirmeyin

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by sakince Yazıyı Oku
    böyle gereksiz düştükçe açıkçı açığını çok rahat kapatır hisse gideceği hedefe çok çabuk gitmeli yoksa her türlü dalavere döner
    YTD
    [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]

Sayfa 519/852 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •