Yazım yanlışı 200 bin lot olacaktı TL değil parayla isim olmaz lot arttırmak hedefimdir
Yazım yanlışı 200 bin lot olacaktı TL değil parayla isim olmaz lot arttırmak hedefimdir
Peki baygeorge yarın 1.37 ye düşünce ben demiştim demeyecek mi ozaman ne cevap verecez . şunu deriz zaten bu dümenin içindeydin 😂😂
Pazarda eli yüzü düzgün 3 TL den aşağı domates yok burda hisse satıp alttan almaktan bahsediliyor hisse fiyatı 1.58 . 6 yıl önce 2 tlydi üstelik.1.58 den verdik peki 1.37 den internet çekmedi gidip alamadın ne olacak .6 yıl sana işkence yapanlara ben yiyemedim sen ye mi diyeceksin.boyle yapmayinki o alçaklar düşürerek değil çıkartarak mal alsın paraya kiysin yada miktirsin gitsin başka çöplüğe.
Borsada tek hisse alınmaz.cok hissen olacak.o düştü bunu satiyim onu alayım kâr edip bunu geri alırım bunlar hikaye.cok ucuz altı yok dediğin hissede %75 zararı yersin Kala kalırsın.isgsy mesela , buradaki yorumlara bakmayın iştirakleri para edermiş cirosu su kârı bu bunlar hikâye.keskin oğlu tavuk batarken banvite borsa değerinin 10 katı fiyatına yabancıya satıldı.bizim aklımız ermez bu işlere, kısa vadeli dus
Ûrsen kaybedersiniz.uzun vadeli düşünen biride üçü beşi aramaz.
Village people vardı kimler hatırlar? Hamburgerciye karşı bulgur diyen bir eleman vardı şöyle fakirim böyle fakirim ama tek yatırımım ısgsy diye anlatırdı. Günde 10 post atardı devlet memuruyum vakit çok derdi. Kız istemeye filan gittiğini anlatmıştı. Sonradan şirkette çalışıyor mu ne çıkmıştı.
Bu forumlarda neler gördü bu gözler herkesin derdi var derdi olmayan adam buraya yazmaz burayı bulmaz bak benim de derdim var zarar ettim çıkartacağım o zararı bu kağıttan.
Aselsan büyüyen şirket büyüme hikayesi bambaşka hikayedir arkadaşlar. Bakın aras büyüdü 10 a katladı bu uyuzun uyuzu eşşek bile. Büyüyen şirketleri sevin koruyun kollayın...
Asil bence çok pahalı girmem bu arada. Buna 2 tl verirken ona 6.5 vermiştim onu 13 te vedalastim ( şimdiki fiyatlarla 3 e aldım 6 ya sattım düşünün!!! ) bu UYUZ hala yerinde sayıyor.
Cash burn trap dedik hala da öyle namussuz.
Yer İmleri