Sayfa 519/937 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Bide bu var
    Mahir Ünal Türkiye Bayrağı ve diğer 14 kişi takip ediyor

Pınar AydınTürkiye Bayrağı
    @pinaryaziyor
    ·
    7s
    İş Bankasındaki CHP hisseleri çoktan hazineye geçti dostlar.. Bizzat davanın avukatı ile görüşüyoruz..

İş Bankası hakkımda suç duyurusunda bulunmuştu. Belgelerle ispat ettiğimiz için dosya takipsizlik aldı.. Böylece iş bankası konusunda yazdığım iddialar kabul edilmiş oldu.

2. Kazan kaynıyor gibi
    Komşuda pişer bizede düşer mi acaba ?

3. Pınar Aydın
    @pinaryaziyor
    ·
    9s
    İlaveten Isbankası kuruldugunda osmanlı paşaları ve ileri gelenleri kurulma sürecinde varlığını yatırmış ve hisseden pay almış. 1-2 yıl once bu ileri gelenlerin torunları dava açtı.. Mahkemeler sürüyor.. Onların hakları da ayrıca devredileceğini umuyoruz..

4.  Alıntı Originally Posted by eğinli24 Yazıyı Oku
    sayın fabrikatör, burada bilgileri birleştirememe ya da bilmeme söz konusu değil. Ortada bu ve bazı kişilerin bilerek manipülasyon yapma niyeti olduğunu düşünüyorum. Elinde kurucu hisse olanların söyleyecekleri laf değil. Onlara sesleniyorum, eğer bizim kuruculardan büyük bir gelir etmemiz kaderde varsa bunu bütün dünya bir araya gelse nasibimizi engelleyemez, eğer nasibimizde yoksa da yapacağımız birşey yoktur. Inancım budur. Bu şekilde zaten 2 yıldan uzun süredir elimizde tuttuğumuz bu hisseyi bu gibi laflarla elimizden çıkaracak değiliz. Bu gibi ifadeler bana ayrıca umut veriyor. Zaten baksanıza kurucuyu elden çıkarmak istesek alıcı da yok tahtada dolayısıyla beklemeye devam... Ne zamana kadar? Ben unuttum bile bu hisseyi. Bir araba parasına satılacak bir hisse değil benim için. Yatırım tavsiyesi değildir. "gerçek" eskilere selam olsun.
    gerçek eski olarak "aleykümselam" diyorum..

5. Aleyküm selam

6. Aleyküm selam

7. [emoji112][emoji112][emoji112]Hayırlı cumalar hayırlı işler olsun... [emoji1250]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yazın Arsa... Kışın Borsa

Sayfa 519/937 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •