Sayfa 519/1001 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Viop-XX

her sene, misal, 1-2 tane hastane yaparak mesela adım adım her alanda ilerlemek mümkün.. daha az borç daha az faiz ödeyerek..iyi planlanmış, yeri iyi tesbit edilmiş..bunu her alana genelleyebilrisin.. bu sayede hızlı başlayıp çabuk tükenme gibi (gelecek yılların borç ile ipotek altına alınması) bir fecaat yerine sürekli ilerleme dinamiğini etkin hale getirirsin..

ama sen şimdi "ben 10 tane hastane birden yaptım" diyorsun.. sonra şehir içindeki hastaneleri yıkarak bu yeni yaptıkların müşterisiz kalmasın istiyorsun.. yapılan şey bu.. demek ki olay hastane değil beton ve yandaş fonlama..

bu ülkede her 20 yıl bir önceki 20 yıldan temel altyapı anlamında (okul hastane vb) daha iyi olmuştur.. bunda şaşılacak bir şey yok.. bu konular üzerinden algı kasmak ilkel bir zihniyetin ürünüdür..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Viop-XX

Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Sozlerin bana CHP başkanının zamanında Sabiha Gökçen ile ilgili dediklerini hatırlattı. Zamanında dediklerini unutup Sabiha varken Atatürk varken ne gerek var demezler mi. Bu zihniyet ilk kopruyede ilk bilmemneyede karşıydi. Eminim Atatürk hava limanı yapilirkende karşı çıkmışlardır. Belkide haklısınız ama ota boka herşeye karşı olduğunuz için inandiriciliginiz yok oldu hatta bu kesim karsiysa kesin faydalıdir algısı oluştu.
    Zafer havalimanı bir gün sabiha gökçen olur mu ?
    Bizim ülkemizin kısıtlı kaynakları var. Bir şeyi yapmamız diğer bir şeyden vazgeçmemiz anlamına geliyor. Yap işlet devrette ise gelecekteki yatırımlardan fedakarlık ediyoruz.
    Önemli olan doğru yatırımı doğru zamanda yapmaktır.

Yolcu istatistiklerine wikipediadan bakabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Binlerce sayfa dediğinizden elinizde kalan 10 tl ateşle!
    onu da sizler anlamazsınız, devlet millet kaynaşmasından , yardımlaşmasından bi habersiniz.
    Asgari ücretle kaç yılda ev alabilirsin. Profosor maaşıyla kaç yılda ev alabilirsin. Kac kisinin gercek manada isi var. Bosver 10 tl ateşlemeyi. Âlim gücüne bak sen. Bakkala gittim 6 ay önce 1.5 tl ye aldığım çakmak 3 tl. Fiyatlar almış başını gidiyor gelirler çakılı taş misali yerinde sayıyor. Hal böyle olunca sayfalar dolusu yazacak çok şey çıkarda yazmaya gerek yok. Reel ekonomi berbat varsa yoksa borsa . Cikti cıktı çıktı ekonomi şahlanıyor. Şahlanıyorsa bana mi şahlanıyor 3 5 müteahite bir kaç yandasa şahlanıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    rakı eskide kaldı.. viski, bourbon desen daha iyi olur..

abdulhamitte opera sevdalısıydı.. opera dinlersen biraz kültürün artar..müzikleri, uvertürleri, aryaları harikadır.. haaa Türk sanat müziğini de ihmal etme.. ben hepsini severim..

neyse..

hakaretlerin işe yaramaz..

17 yılda gelinen nokta sms ile 10 tl..her açıdan fiyasko..
    Türk sanat müziği hiç oturmamış üstünüze!

bella çalla iyi gelir size

6. 93 mılyar dolar rezervı herkes dınlemıste.........reıs borsa 115 e dayandı dedı dun........haahah.......daha önce ne demişti acaba borsayla ilgili......
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    93 mılyar dolar rezervı herkes dınlemıste.........reıs borsa 115 e dayandı dedı dun........haahah.......daha önce ne demişti acaba borsayla ilgili......
    birisi venezuella borsasının 10 yıllık grafiğini koysa da borsanın ekonomiyle alakasını görsek..

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    senin kapasiten yetmez anlamaya..

her tür müzikten keyif alırım, rap ve son dönem bazı türler hariç

sanat müziği, pop, rock, opera, klasik, jazz ve blues..hepsi mükemmel örnekler içeriyor..

kalitesizlikle bizleri aşağı çekmenize izin vermeyeceğiz..
    paçalarınızdan kalite yerlere dökülüyor, yazık etmeyin.

Sayfa 519/1001 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •