Sayfa 519/1004 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Yıllardır bir efsaneye yaşadık bizim topraklarımızda petrol var ama abd izin vermiyor diye, millet iradesine dayanmayan kukla iktidarlar yüzünden bu hale geldik.
    bakın şimdi karadenizde gaz buluyoruz, doğu akdenizde gemilerimiz araştırma yapıyor.
    Son düzenleme : dobra; 28-10-2020 saat: 16:33.

2. https://www.ensonhaber.com/ekonomi/t...i-ziyaret-etti

TEST SIRASINDA BENZİNİ BİTİNCE, DEVRİM'İN HİKAYESİNE ARA VERİLMİŞTİ
    Gürsel tarafından "Devrim" adı verilen bu araçlar, Ankara'ya götürüldü. Araçlardan biri, 29 Ekim 1961'de Cumhuriyet Bayramı törenlerinde Gürsel'in test amacıyla kullandığı sırada benzini bitince durdu. Bunun ardından trenle Ankara'dan Eskişehir'e getirilen Devrim, bir süre fabrika içinde kullanıldı.

3. Biz bu hale işte böyle geldik, üretmeyip dışardan aldık, hiç bakmadım yıllardır acaba arabaya kaç milyar dolar ödedik.
    şuan trafikte araç sayısı 24 milyonu geçti.
    24 milyon nufüs altında kaç tane ülke var.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Oysa yıllar önce kriz olduğunda ntv'de celal pir diye bir sunucu dolar kurunu sunarken sırıtmıştı, telefonu çevirip hiç mi canınız yanmıyo hiç mi vicdanınız sızlamıyorda çıkıp sırıtarak haber sunuyorsunuz diye bağırınca özür dileyip bir daha olmayacak diyerek özür dilemişlerdi.
    Celal Pir'i NTV ekranlarında ben de sıkı takip ederdim. Demek ki bu ofsayt pozisyonunu kaçırmışım...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5. yanlış
    her aile ferdi bir cep telefonu kullanıyor, hepsi ithal, yenisi çıkınca değiştirmek için birbirimizle yarışıyoruz.

6.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Biz bu hale işte böyle geldik, üretmeyip dışardan aldık, hiç bakmadım yıllardır acaba arabaya kaç milyar dolar ödedik.
    şuan trafikte araç sayısı 24 milyonu geçti.
    24 milyon nufüs altında kaç tan ülke var.?
    Bugün artık niyetlendik yerli milli iktidarla yerli aracımızıda üreteceğiz gazımızıda , petrolümüzüde çkaracağız inşaallah.
    o zaman cari açığımız olmayacak, en azından dengelenecek.

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Celal Pir'i NTV ekranlarında ben de sıkı takip ederdim. Demek ki bu ofsayt pozisyonunu kaçırmışım...
    Celal pir'e kızarken iktidar yanlısı elbet değildim, bu iktidar gitsinde ülke batsın diye düşünce HAİN'likten başka bir kelimeyle açıklanamaz

8. celal pire bağırmam gibi oldu ferahladım.

Sayfa 519/1004 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •