Sayfa 519/1024 İlkİlk ... 194194695095175185195205215295696191019 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    hayır, 10.80 den ani bir zıplayış olduğunu grafik üzerinde gösteriyorlardı
    Yayını izlemedim ama anlık bir veri hatasını göstermişler belli ki. Londra'da böyle bir yükseliş yok, her şey olağan akışında. Swaplar 12 civarında. Bunu kendiniz şuradan da kontrol edebilirsiniz. GLP'nin 12.25 olduğu bir ortamda swapların bunun üstüne aşırı derecede çıkması pek mümkün değil. Devresonu ve yılsonu gibi özel günler haricinde TL havuzları arasındaki bağlantı öyle uçuk bir farka izin vermez bu yönde. Swaplar çok düşebilir, ama çok yükselemez. ceteris paribus.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Yayını izlemedim ama anlık bir veri hatasını göstermişler belli ki. Londra'da böyle bir yükseliş yok, her şey olağan akışında. Swaplar 12 civarında. Bunu kendiniz şuradan da kontrol edebilirsiniz. GLP'nin 12.25 olduğu bir ortamda swapların bunun üstüne aşırı derecede çıkması pek mümkün değil. Devresonu ve yılsonu gibi özel günler haricinde TL havuzları arasındaki bağlantı öyle uçuk bir farka izin vermez bu yönde. Swaplar çok düşebilir, ama çok yükselemez. ceteris paribus.
    %15.2 e fırlasaydı zaten doları 3.40 ve altında görürdük diye tahmin ediyorum. Zira sizinde belirttiğiniz gibi swap faizi düşünce ucuza borçlanan trader doları yukarı itecek motivasyona sahip oluyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    sabah günlük grafik üzerinde 10.80 den 15 lere anormal fırlayışını gösterdiler ayrıca 15.19 ya da 15.29 gibi bir orandan bahsettiler fakat dikkatli dinleyemedim benden başka gören olmadı mı? hayret...

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    sabah günlük grafik üzerinde 10.80 den 15 lere anormal fırlayışını gösterdiler ayrıca 15.19 ya da 15.29 gibi bir orandan bahsettiler fakat dikkatli dinleyemedim benden başka gören olmadı mı? hayret...
    "BloombergHT öyle bir yayın yapmış olamaz" demedim; "yanlış haber vermişler" dedim
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

5. Birkaç gün önce Anadolubank 14,60-14,80 oran aldığını belirten forum üyesi veya üyelerinin mesajına istidaneden bulunduğum bölgeye yakın iki adet şubeyi aradım fakat 13,75 üzeri oran olmadığını; 1 mio veya üzeri miktar var ise en fazla 14,25 verildiğini belirtti iki MT de..

Banka senedi çıkıyormuş.kredileri tekrar bono yapacaklar.bu bana 2008 i hatırlattı.

7. oyle ya da boyle oranlarda 15 sınırına geldik..daha 3 ay once burada yok faizler 10 a 9 a inecek falan filan...dolar mart nisan mayısta 4.20-40-60 olacak cak cuk sizi gidi dolarcılar sizi

8.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Birkaç gün önce Anadolubank 14,60-14,80 oran aldığını belirten forum üyesi veya üyelerinin mesajına istidaneden bulunduğum bölgeye yakın iki adet şubeyi aradım fakat 13,75 üzeri oran olmadığını; 1 mio veya üzeri miktar var ise en fazla 14,25 verildiğini belirtti iki MT de..
    Pazartesi günü Anadolubank ın bir şubesinin müdürü telefon görüşmemizde 14.65 e kadar çıktıklarını söyledi fakat salı günü vade dönüşümde oran isteyince 14.25 dedi.Kendisine dün ''14.65 e kadar çıktık'' dediğini hatırlatınca inkar etti ''14.50 dir o'' dedi.Telefon görüşmelerim otomatik olarak kaydedildiği için kaydı dinledim ve 14.65 dediğinden emin oldum.Oran teklif etmek için tekrar arayacaktı fakat aramadı.Maalesef dün öyleydi bugün böyle dese olabilir diyecektim ama inkar etmesi karakterini gösterdi. 14.65 li telefon görüşmesi hala kayıtlarım arasında duruyor.

Sayfa 519/1024 İlkİlk ... 194194695095175185195205215295696191019 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •