Sayfa 519/924 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu silivride bir Raki imalathanesi kursalar, zaten zevat hemen hemen isi cozdu, cogu kimyager sayilir.

Uretip koseye koysalar, cikarken dagitsalar.

Guzel olmami..
    Rakının kimya ile alakası yoktur, mayalanma biyolojik bir olaydır, damıtma ise fiziksel bir olgudur.

İmbiğin boyutuna göre mevsimsel olarak, kuru veya yaş üzüm aylık birkaç ton verirlerse, 500 litrelik variller, çeşitli ölçü aletleri, bol miktarda maya, elektrik veya doğalgaz ısıtması, o iş kolay.

Çıkmaya gerek, yok aylık 500 litreyi gelin alın.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Çete için 3 kişi lazım bende geleyimde tam olsun
    Desidero ben çingene uç kişiyiz zaten dört oluruz ceza eccuk daha artar.

3. Bu tür mafya ya da suç işleyenler kanunları avukattan iyi biliyor. Bizim eski mahallede adam alacağını almaya gitti yıllarca hapis yattı. Adamlar adam vuruyor yatmıyor. Her mm nin önemi var. Sonra nasıl ifade verecen önemli.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu tür mafya ya da suç işleyenler kanunları avukattan iyi biliyor. Bizim eski mahallede adam alacağını almaya gitti yıllarca hapis yattı. Adamlar adam vuruyor yatmıyor. Her mm nin önemi var. Sonra nasıl ifade verecen önemli.
    Sen bu konuya bi çalış sonra bi toplantı yapar , nasıl konuşacaz netleşiriz...
    Başkanı da alalım, ileride işler büyüyünce teknik destek gerekir...

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu tür mafya ya da suç işleyenler kanunları avukattan iyi biliyor. Bizim eski mahallede adam alacağını almaya gitti yıllarca hapis yattı. Adamlar adam vuruyor yatmıyor. Her mm nin önemi var. Sonra nasıl ifade verecen önemli.
    Bu işler şakaya gelmez.a.q.. Benim yakınlardan birileri bu işlerle uğraşıyor..Bunlardan bir ekip Soylu ekibinin takibine takılınca yakalandılar. Araba cephanelik aynı zamanda MB kasası gibiymiş a.q..Neyse Hukukçular sayesinde çeteden yırttılar , 1 tanesi suçu üzerine aldı 10 yıldır içeride a.q..Adamın tüm gençliği gitti...

Beni de attıracaklar içeriye, bu kadar yazıya sende işin içindesin deyecekler.

Silivride rakı olsa, ben kendim gireceğim zaten.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Beni de attıracaklar içeriye, bu kadar yazıya sende işin içindesin deyecekler.

Silivride rakı olsa, ben kendim gireceğim zaten.
    bugün silivrilik bir mesajınız vardı, yazmayayım da huylanmasın aktroller..

Fox TV’nin adı değişmiş.
    Yeni adı : NOW

Sayfa 519/924 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •