Artan

156,20 10 12:55
145,20 10 12:56
9,83 9.96 12:56
40,66 9.95 12:52
26,32 9.94 12:56
Artan Hisseler

Azalan

14,64 -9.96 12:56
32,04 -6.86 12:57
28,92 -6.71 12:56
27,68 -5.53 12:56
68,96 -4.99 12:57
Azalan Hisseler

İşlem

5.846.361.162,00 12:57
5.267.868.264,24 12:57
3.822.074.749,30 12:56
3.423.094.834,80 12:56
3.388.363.071,45 12:56
Tüm Hisseler
Sayfa 52/923 İlkİlk ... 242505152535462102152552 ... SonSon
Arama sonucu : 7499 madde; 409 - 416 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Yaw hee heee.
    Dur daha iş bankası kuruculara vermediği temettüleri imha edip yedek akçelerle ve hazineye geçince paralar , milletvekillerine ocakta hazine kasası para doldu diye zam gelirse okkalı aman tırlatma.
    Malı siyasiler götürüyor,sende şakşakcılığını yapıyorsun.o da güzel...

Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Malı siyasiler götürüyor,sende şakşakcılığını yapıyorsun.o da güzel...
    Bak okacha. Bu ülke maaşa zam verdi diye batmaz, herkes zam alsın ama chp bedelliye katılabilir mi? Kasasında para var mı işbank için? Para vermeden bugüne kadar nasıl bedellileri karşıladı? Hisse oranı düşmedi. Bu iş hazinede bitmeli. İşbank okkalı bi bedelli yapamazsa bu ülkeyi etkiler. Siyasiler şu bankalardan çıksın.

Ben kurucu hakkımı isterim. Kafadan kesemez benim hakkımı işbankası. Dürüstce ver kardeşim, işin illa birgün rast gitmeyecekti işbankası. Kafadan kurucuları kısıtlatamazsın rıza almadan. Devlette zararda bende.

Kendilerini beslediler kurucudan kısıp. Git ingiltereye amerikaya böyle kafadan iş anca bu kafalarda olur. Kurucu kısıtlaması nedir yahu? Enflasyon yüzde 100-120 lerde sen git 250 binle sınırla. Onu bile vermiyor be. Desene sermaye kadar diye. Cingözlüğe bak. Paşa paşa verecekler.

Gaz verip kendinizi gaza getirip sizden başka alıcının olmadığı ortada.tahtanın durumu da ortada.ben küçük yatırımcının çoğunluk olduğu tahtanın gittiğini görmedim bizim borsamızda.ne zaman mal toplanır ky kalmaz tahta o zaman yürür.gerisinin hepsi hikaye.seçim bitti,tatil bitti operasyon bitti eeeeeeeeee!!!!!kandırık aldatıldık Allah’ım af etsin der geçiverir küpleri dolu siyasetçiler.

Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Gaz verip kendinizi gaza getirip sizden başka alıcının olmadığı ortada.tahtanın durumu da ortada.ben küçük yatırımcının çoğunluk olduğu tahtanın gittiğini görmedim bizim borsamızda.ne zaman mal toplanır ky kalmaz tahta o zaman yürür.gerisinin hepsi hikaye.seçim bitti,tatil bitti operasyon bitti eeeeeeeeee!!!!!kandırık aldatıldık Allah’ım af etsin der geçiverir küpleri dolu siyasetçiler.
    Ortada lot yok dönen 30-40 lot anca. İşbankası ortada lot mı bırakmış sanıyorsun. Onlarda farkında. Verecek bugün olmazsa 50 yıl sonra. Böyle bir kağıt piyasada olamaz! Dünyada yok böyle beleş kağıt

7.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Gaz verip kendinizi gaza getirip sizden başka alıcının olmadığı ortada.tahtanın durumu da ortada.ben küçük yatırımcının çoğunluk olduğu tahtanın gittiğini görmedim bizim borsamızda.ne zaman mal toplanır ky kalmaz tahta o zaman yürür.gerisinin hepsi hikaye.seçim bitti,tatil bitti operasyon bitti eeeeeeeeee!!!!!kandırık aldatıldık Allah�ım af etsin der geçiverir küpleri dolu siyasetçiler.
    Küçük yatırımcının çok olduğu tahta...diye yazmışsın.Herhalde sen burayı metro,ihlas,Gerel...sandın..
    Bu kurucu hisse işA dan sonra TÜRKİYE DE Kİ EN SIĞ HİSSEDİR.Hisseler zaten topludur.Arada sadece ayda yılda bir 5-10 lot dönmektedir.Bütün ülkede İDDİA EDİYORUM 100 KİŞİDE YOKTUR..
    Kalan hisseler kurumsalda veya büyük lokmalarla kasadadır..(İspatını bile verebilirim.Günlerce whatsap için kurucu hissedarı aradık.Her yere haber saldık.50 kişi bile toplanamadık.Kurucu hissesi olan çok az..)
    Dünyada KURUCU ismi ve değeriyle borsada işlem gören hisse yoktur..
    KURUCU HİSSESİNİ
    İhale haberi bekleyen bir hisseyle kıyaslamayın..
    Çeyreksel bilanço bekleyen hisseyle kıyaslamayın..
    Teşvik bekleyen hisseyle kıyaslamayın..
    Normal bir hisse gibi kıyaslayıp yorum yaparsak baştan yanlış yaparız..
    Koskoca bankanın kurucu hissesidir.Kimsede olmaması gereken büyük patron ve yönetimin kasasında olması gereken dünyanın pay değeri en yüksek olması gereken hisseleridir..
    Walmartın...Google nın...Garan ın...kurucu hisseleri nerede???
    Buradaki herkes hissesinin değerini biliyor.İster meclise gelir istersede gelmez.Ben bu parayı yok sayıyorum..
    Uzun vadede kaybım olmaz.Milyonları bulması binleri bulmasından daha ihtimaldir..
    Borsada risk vardır.Bizde bu riski EN BÜYÜK HİSSEYİ ALARAK aldık..
    ZOKAYI EN BÜYÜK BALIĞA ATTIK BEKLİYORUZ..

YTD...YTD...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Ky daki mal elle gösterilecek kadar az.herkes hissesine sahip çıksın.kuzu kuzu olacak.başka yolu yok.

Sayfa 52/923 İlkİlk ... 242505152535462102152552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •