Sayfa 52/1011 İlkİlk ... 242505152535462102152552 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 409 - 416 arası.

Konu: ViOP XLIX

Düşenden ziyade Asıl direnç bölgesi 5500 ler demiştim 2 gündür kırılamadı. Bugün de kırılamayacak gibi. Seçim tarihi yarın netleşirse o zaman kırabilir diye yazmıştım hafta başında. Seçime kadar 6000 ne de geliriz demiştim. Bu 6000 lafını ocaktan beri diyorum gerçi. Doların da hafif hafif artması dolar bazlı ucuzluğa da neden oluyor tabi. Bakalım ne olacak.
    Ytd.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Cafer geldi arkadaşlar hiç korkmayın yanımda bekliyor, pala ortalığı batırırsa temizliycek
    Balık seversen balık yedireyim sana. Ne balığı diye sorma herkeste var olan.

3.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Dikkat edilmesi gereken daha büyük şeyler var gibi ama sen bilin tabi yinede
    Söyle bilelim

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Söyle bilelim
    Emin değilim o yüzden söylemiyorum fakat bademlerde bir haretlilik var, yarınla ilgili iyi bir haber olabilir...

5.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Emin değilim o yüzden söylemiyorum fakat bademlerde bir haretlilik var, yarınla ilgili iyi bir haber olabilir...
    Abi bu ne ama ya

GORA'da "çok daha büyük şeyler olacak" diyen adam gibi..

Seçim startıyla birlikte söylediğin hisseleri sürebilirler yukarı gaz amaçlı. Bu mu?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Abi bu ne ama ya

GORA'da "çok daha büyük şeyler olacak" diyen adam gibi..

Seçim startıyla birlikte söylediğin hisseleri sürebilirler yukarı gaz amaçlı. Bu mu?
    Kankam benim madem meraklandık söyleyeyim... Erdoğan yerine kaybetmesi garanti bir looser ı aday gösterebilir Cumhur ittifakı...

Bu durumda AKP sorunsuz bir geçişi deklare etmiş olue ve borsa uçar... Mesela...

ViOP XLIX

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Yarın reis tarafından erken seçim açıklanacaktı.
    Onunla alakalı mı acaba?
    Bu arada erken seçim için meclis kararı lazım diye konuşan da kalmadı .
    Son düzenleme : EGEDUK; 09-03-2023 saat: 13:50.

8.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Kankam benim madem meraklandık söyleyeyim... Erdoğan yerine kaybetmesi garanti bir looser ı aday gösterebilir Cumhur ittifakı...

Bu durumda AKP sorunsuz bir geçişi deklare etmiş olue ve borsa uçar... Mesela...
    Seçbul bunu beğendi..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 52/1011 İlkİlk ... 242505152535462102152552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •