Sayfa 520/1023 İlkİlk ... 204204705105185195205215225305706201020 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Halkbank cezası olabilir.
    Olabilir. Şaşırtmaz da..

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Kanal istanbuldan dolar bazlı kanaldan geçiş garantisi versek kanal istanbul ve etrafında yapılacak inşaatlarla ekonomi canlanmaz mı.Bak şimdi düşününce aklıma mantıklı geldi ,ne dersiniz arkadaşlar))))))
    üretmeyen ekonomi çökmeye mahkumdur.!!!
    CRASH Tüm HIZIYLA otobanda.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Merkezi olağan üstü toplacak gibi bir gidişat var dolarda.
    toplanamazlar . faiz artırmak durumu var. mümkün değil. benim bile TL ye faydam onlardan daha fazla olur. hiç yoktan negatif etki yapmam...

4.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Abicigim ülkemin durumunu biliyorum sonuçta beni Fransız mürebbiyeler buyutmedi.
    Tek maaşlı zamanında gecekonduda yaşamış bir babanın çocuğuyum
    Mümkün olduğunca basta yakinimdaki insanlar olmak üzre uyarabildigim kadar insani uyardim artık uyarmaktanda vazgeçtim ama böyle giderse iktidar destekçisi ,muhalifi siradan ne kadar vatandaş varsa çok kötü etkilenecek.
    Yetişkinlere bir nebze uzulmeyebiliriz.
    Ya çocuklar ?
    Hiçbir şeyden haberi olmayan çocuklar ne olacak benim derdim bu.

Zengin zaten kriz ortamında daha da zenginleşir.
    Fakirlesen halkın emeğini , maddi varlıklarını çok daha ucuza alır .

Nesye mesele uzun.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sizin bakış açınızdan yola çıkarsak (ki bana görede çok insani) şöyle bişey var; dolar borcumuz olmamasına rağmen dolar aldık , peki haksızmıyız tabi ki değiliz.. zira paramızın eriyeceğini düşünüyoruz bu dürtüyle dolar aldık, ekonomiyi yönetenlere güvenimiz kalmadı.. işte bunların hepsini "küresel sistem" biliyor.. küresel sistemin koyduğu "kurallar" mutlak doğru olarak kabul ediliyor.

mesela döviz yükümlülüğü olmayan kişilerin dolarlarının tl ye çevrilmesi ve/veya döviz yükümlülüğü olmayanların dolar almasının engellenmesi çok ciddi bir KAOS ORTAMI yaratacacğı konuşuluyor. (bunu desteklediğim için söylemiyorum)

fakat sizin söyledğiniz gibi türk halkının çocukları fakirleşmiş, hatta açlıktan ölmüş, KÜRESEL SİSTEMİN bu umrunda değil..

peki neden biraz tasarrufu olanın dolar alması isteniyor? zira küresel sistem tek başına ülkenin ekonomisini /finans sistemini çökertemez.. bunu az /çok birikimi olan tasarruf sahiplerinin üstünden gerçekleştiriyor.. o yüzden DOLAR KISITLAMASI İNFİAL kuralı var.. BU OLMAZSA OLMAZ.. peki ne için?..

bu şekilde "düşünen" insan olmadıkça işimiz çok zor..

Özgür Demirtaş
    Özgür Demirtaş
    @ProfDemirtas
    İhracat attığın gol sayısı ise,
    İthalat yediğin gol sayısıdır.
    Yediğin gol, attığından fazlaysa,
    Cari açık verirsin, Maçı kaybedersin...
    CRASH Tüm HIZIYLA otobanda
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. TL havlu attı.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    üretmeyen ekonomi çökmeye mahkumdur.!!!
    CRASH Tüm HIZIYLA otobanda.!!
    Olmaz diyorsunuz yani.Peki havaalanı hamlesi yapsak havaalanı olmayan ilçemiz kalmasa o da mı olmaz.Bir de mega ilçe hastaneleri projem var ama olgunlaşmadı,olgunlaşınca ayrıntıları yazarım.

Sayfa 520/1023 İlkİlk ... 204204705105185195205215225305706201020 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •