Sayfa 520/948 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Sayin mastori nin daha önce kaleme aldığı yazıyı bir arkadas one almış ve hisseninde yükseliş ve düşüş oranlarını fiyatları ile birlikte ifade etmiş.

Endeks eğer hissesi nin fiyatın daki oranlarda düşüş ler ve yükselişle r yapmış ise no problem.

Dünkü 2.85 ila 2.62 hareketini kimse bana endeksin dususu veya yükselişi ile açıklayacak.

Geri sayfalarda biri teşebbüs etmiş endeks ile fiyat hareketin ben almaya yim Teşekkürler.

Sayın mastori nin geçmişte yazdığı yazı al ve sat hissesi olduğunu gösteriyor.

Düşüş ve yükseliş oranları ile oranlar arasındaki en yüksek ve en düşük fiyat hareketlerine dusukken al yukardan sat anlamında

Dünkü hareket ise bunu teyit ediyor.

Hisse takibimde al sat hissesimi yatırımı hisse mi ?

Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Ben hisseyi uzun zamandır takip ediyorum 1.50 seviyelerinden beri diyelim.O zamanlar mastori ve kemosabe üstatların yazılarını takip ediyordum.Sn. İzci sayesinde iyice bir takip eder oldum.Bende bir yanda ENKA hissesi var geçen sene %9,52 oranında bölündü ve bölündüğündeki(nisan 2017) rakam 5,41 de evet ayrıca 10.8 kuruş net temettü de verdi.2016/12 karı 1.776.000 civarı iken şimdi 3 çeyrek kar toplamı 1.978.000 civarı hissenin şimdiki değeri 5.54 tl.Evet ENKA ağır hareket eden bir kağıt olabilir ama sağlam hisse olduğunu herkes takdir eder diye umuyorum ve kimse hisse performansını beğenmiyor.Niye söyledim bunları çünkü geçtiğimiz ramazan ayında yanlış hatırlamıyorsam silver 1.70 vs civarlarındaydı şimdi 2.60 civarlarında ve bence devamlı ufaktan da olsa tahta yapıcı hisseyi yükseltiyor bir şekilde.Bu speğin tarzı da bu diyorum şu ana kadar gözlediklerime göre.Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir.YTD.saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Sn. Kitapçı ceza almış arkadaşlar. Cezası bitince aramıza katılacakmış. Bizlerle beraber.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

4. Abiler ben kitapçı'nın oğluyum forumdakileri fazla merakta bırakmamak için bana hesap açtırdı , şimdi izin verildi yazmak için

Babam diyor ki cezalı olanlar,ın mesaj kutusu açılmıyormuş ,oradan anlayabilirmişsiniz,cezası da salı günü saat 24 'te bitecekmiş
    Son düzenleme : burakcan; 11-02-2018 saat: 00:28.

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, Sn.Wishwind'i, sizi en çok seveniniz ve sıkı takipçiniz olacak diyorsunuz, bize pek mümkün görünmüyor, zor biraz abi.
    CEVAP:
    -Evet, aynen öyle olacağını düşünüyorum inşallah.

Sn. İzci,eskilerde TEKBORSA diye bir dergi vardı...Orada ayı, tilki, boğa muhabbeti vardı...Bilmem hatırlarmısınız....Soru cevap köşenizi ona benzetiyorum...Sizin bu dergi ile alakanız yoktu değil mi?......Hani size ilham vereyim dedim...Böyle bir köşe de oluşturabilirsiniz...Zira bu konuda yeteneğiniz var ve ilgi ile takip ediyoruz...Düne kadar SİLVER de boğa hakimdi...Dün ayı devreye girdi...Bazıları da tilki takılıyor ya.......Bence fena olmaz......Yine de siz bilirsiniz...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

6. İşlerin yoğunluğundan fazla yazamıyorum arkadaşlar. Birde hisse hakkında faydalı kayda değer bir şey bilmiyorsam forumu gereksiz meskul etmemek adina yazmamayi tercih ediyorum.

Sn. İzci sizi her zaman burada görmek isteriz. Yazdıkların dan anladığım bi akşam şahsına dair küfürlü yazılar olmuş bunu yapan her kimse çok ayıp etmiş. Deyim yerinde ise Meyve veren ağacı taslamislar... Burda gerçek anlamda hisse hakında bilgi paylaşımı yapan kişilerin başında geliyorsunuz. Bizler için değerlisinir. Sizi burda görmek benim açımdan çok keyifli ve her zaman da öyle olacak bilin istedim. Öyle küsüp gitmek yok Selamlar...

7.  Alıntı Originally Posted by FREES123 Yazıyı Oku
    İşlerin yoğunluğundan fazla yazamıyorum arkadaşlar. Birde hisse hakkında faydalı kayda değer bir şey bilmiyorsam forumu gereksiz meskul etmemek adina yazmamayi tercih ediyorum.

Sn. İzci sizi her zaman burada görmek isteriz. Yazdıkların dan anladığım bi akşam şahsına dair küfürlü yazılar olmuş bunu yapan her kimse çok ayıp etmiş. Deyim yerinde ise Meyve veren ağacı taslamislar... Burda gerçek anlamda hisse hakında bilgi paylaşımı yapan kişilerin başında geliyorsunuz. Bizler için değerlisinir. Sizi burda görmek benim açımdan çok keyifli ve her zaman da öyle olacak bilin istedim. Öyle küsüp gitmek yok Selamlar...
    Küfür yok dostum öyle bir şeye ne biz ne forum yönetimi izin vermez

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by burakcan Yazıyı Oku
    Abiler ben kitapçı'nın oğluyum forumdakileri fazla merekta bırakmamak için bana hesap açtırdı , şimdi izin verildi yazmak için

Babam diyor ki cezalı olanlar,ın mesaj kutusu açılmıyormuş ,oradan anlayabilirmişsiniz,cezası da salı günü saat 24 'te bitecekmiş
    Allah kurtarsın kardeşim. Babaya selam bekliyoruz.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 520/948 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •